First Hotel Ambassadeur

First Hotel Ambassadeur, med beliggenhet i hjertet av Drammen, representerer en flott kombinasjon av nyklassisk og moderne design. Her får detaljene, den personlige servicen og atmosfæren full oppmerksomhet. Den elegante restauranten og baren er innredet med en hyggelig peis og bibliotek. I tillegg til de 15 konferanserommene med plass for opptil 400 deltakere inkluderer hotellets omfattende og topp moderne fasiliteter en komfortabel lobby. Besøkende i Drammen kan utforske det Grønne og Urbane Drammen - spør gjerne etter ny aktivitetsbrosjyre.

Med god plass til 400 deltakere har vi et kurs- og konferansetilbud som dekker de fleste behov. Konferansesenteret består av 11 konferansesaler og 19 grupperom. Eget kurssekreteriat og høy teknisk kompetanse. Alle fasiliteter i umiddelbar nærhet av møtelokalene.

Som de Drammenspatrioter vi er, har vi engasjert oss i flere lokale, spennende samarbeidspartnere. Sammen med disse er det kun fantasien som begrenser mulighetene for å få ditt arrangement til å bli til det lille ekstra som vi alle er opptatt av. Vi nevner "teater rett hjem", ponnikjøring, konserter, utflukter, spør oss - og vi skal ordne det.

Veibeskrivelse