Thon Hotel Bjørneparken

Konferanselokalene våre ligger fredelig i skogene mitt i vakre Hallingdal. Her kan du møte i landlige og rustikke omgivelser omkringet av naturen. Vi kan tilby flere store og mindre lokaler samt vår fantastiske peisestua og skreddersyr alt fra konferanser til ulike events og selskaper. Velkommen til Flå!

Thon Hotel Bjørneparken driver Norges Jakt og Fiskesenter som ligger i skjønne naturomgivelser rett ved siden av Bjørneparken. Hvorfor ikke kombinere møter og evenementer med grilling av reinkjøtt i lavvuen vår eller en besøk med egen guide til Bjørneparken?

Med 1000-tals kilometer med preparerte langrensløyper og flere flotte alpinanlegg i nærheten er Flå en fantastisk destinasjon til de som ønsker å kombinere jobb og friluftsliv. Men er du ikke glad i ski er ikke det noe problem heller. Vi setter fyr i peisen og du kan slappe helt av mitt i den idylliske skogen mens vi preparer en fantastisk middag til deg med kortreiste, lokale råvarer.

Jakt og Fiskesenteret er skreddersydd for konferanser i alle størrelser og alle slags arrangement. Vi har moderne teknisk utstyr i alle møterommene. Thon Hotel Bjørneparken har 55 flotte rom i hovedbygget fordelt på to etasjer og 30 leiligheter ved siden av Jakt og Fiskesenteret.

Kun 90 minutter fra Oslo.

Flå har enkelt adkomst fra Oslo uansett om du velger å komme med bil, tog eller buss. Det er gratis parkering ved hotellet.

Veibeskrivelse