Quality Spa og Resort Holmsbu

På Quality Spa & Resort Holmsbu møtes vann og strand, kropp og sjel. Blant vakre villaer og koselige sjøboder finner du stillheten og roen som pleier sansene og myker opp en øm hverdag. Med fokus på lekker design og en sunn livsstil er Quality Spa & Resort Holmsbu et moderne livsstilshotell.

Quality Spa & Resort Holmsbu disponerer moderne og omfattende kurs og konferansefasiliteter, tilpasset trender og presentasjonsteknologi.

Resepsjon og åpne fellesarealer tar deg imot med innbydende sittegrupper med fjorden som bakteppet.

Våre konferanserom egner seg for alle anledninger - fra store konsernkonferanser til intime lunsjmøter i strandlige omgivelser. De største rommene kan bygges om, deles opp og tilpasses behovene til krevende møter, mens våre mindre lokaler byr på profesjonell intimitet. Vår maritime tilknytning går igjen i alle lokalene og skaper en original ramme rundt møtene.

Spa-anlegg
Vårt spa-anlegg omfatter 12 behandlingsrom, dampbad, badstue med utsikt over fjorden, kaldkulp, innendørs og utendørs boblebad og svømmebasseng, samt steambad, massasjedusjer og treningsstudio.

Kurs & Konferanse
I tillegg til Spa finnes det konferanse-kapasitet for opptil 250 personer. Vårt spa- og konferansekonsept opplever en økende etterspørsel og anbefales dersom man vil skape en motiverende ramme rundt møter og samlinger.

Våre rom
Våre 183 rom fordeles på 52 rom/suiter i hotellet og 131 rom i idylliske villaer og sjøboder. Egen gjestebrygge og sandstrand gjør hotellet lett tilgjengelig med båt, og sjøveien fra Oslo tar ca. 1 time og 15 minutter.

Restauranten I restauranten kan du nyte et smakfullt og lekkert måltid samtidig som nærheten til vannet gjennom store glassflater er imponerende.

Aktiviteter
Foruten spa-aktiviteter og -behandlinger kan vi tilby en rekke ulike fritids- og rekreasjons-aktiviteter til private og jobbrelaterte samlinger. Vi disponerer motor- og seilbåter til diverse vannaktiviteter, og det er 3 golfbaner kun 20 minutters kjøring fra hotellet.

Veibeskrivelse