Norefri

Kurs og konferanse på Norefri

Norefri er et helårsåpent vintersportsted med topp moderne leiligheter, restaurant, møtelokaler og en av Norges største lavvoer. Alle våre leiligheter har bad, kjøkken og privat badstue og ligger helt inntil alpinanlegget. Vi ligger ved foten av Norefjell 1 time fra Drammen og 1,5 time fra Oslo. 

Vi kan arrangere kurs/konferanse med alle fasiliteter og har møterom på Heishuset Restaurant med plass for opptil 20 personer i klasserom. Vi serverer alle måltider på Heishuset Restaurant. Heishuset er innredet med historiske effekter fra vinter-OL 1952, og skitrekket henger fortsatt i taket. Vi kan også arrangere større event i vår oppvarmede Lavvo med alle fasiliteter. 

Overnatting foregår i våre moderne leiligheter på Norefri. Alle leiligheter har bad, privat badstue, stue og fullt utstyrt kjøkken. Størrelsen varierer fra 5-sengs leiligheter med 2 soverom opp til 14-sengs leiligheter med 14 senger. Disse har 1 ekstra bad.  For kursgjester er det greit at alle får hvert sitt rom, dvs at 2 personer deler en leilighet, eventuelt kan man få leiligheten alene. 

Vi har vi god kapasitet hele året og kan derfor tilby fornuftige priser. Noen unntak for helger i vintersesongen, uke 7 og 8 samt påsken. Ta kontakt for et godt tilbud, og vi skreddersyr deres konferanse. Vi kan også arrangere forskjellige aktiviteter og turer. Hva med en gåtur et stykke oppover fjellet hvor vi venter med noe godt å drikke? 

Charlotte og Ole Stoltenberg som er vertskap på Norefri har lang erfaring innen for kurs /konferanse, hotell og restaurantdrift. Vi var bla annet tidligere vertskap på Ringnes Gård i en årrekke. 

Veibeskrivelse