Thon Hotel Kirkenes

Thon Hotel Kirkenes ligger rett ved kaia i Kirkenes sentrum, og har også kort avstand til Hurtigruten-kaia. Hotellet er byens største konferansehotell, og har et godt utvalg av mat og drikke. Vi jobber tett sammen med lokale aktivitetsleverandører for å gi deg en unik opplevelse av byens rike kultur og historie.

Gjesterom
Hotellet har 144 røykfrie, lyse og komfortable dobbeltrom med moderne interiør. Fra mer enn halvparten av rommene kan du nyte utsikten over fjorden. Hotellet har også tre flotte, romslige suiter, også de med fjordutsikt.

Mat og drikke på hotellet
Hotellets restaurant byr på en spennende à la carte-meny med både lokale og internasjonale retter. Kjøkkensjefen henter inspirasjon fra Finnmarks smaksrike råvarer og varierer menyen i takt med sesongen. Ved flotte sommerdager åpner vi uteserveringen på terrassen. I baren serveres det drinker og lette forfriskninger i en hyggelig atmosfære.

Konferanse
Thon Hotel Kirkenes er byens største hotell med kurs- og konferansefasiliteter, med overnatting for opp til 300 personer. Vi tilbyr en profesjonell møteplass med plenumsal, grupperom, topp moderne utstyr og serviceinnstilte konferanseverter.

Internett
Gratis trådløst internett er tilgjenglig i hele hotellet. I resepsjonen står det også gjeste-pc med printer til disposisjon for våre gjester.

Aktiviteter og ting å gjøre ved hotellet
I og ved Kirkenes står aktiviteter og naturopplevelser i kø: Kongekrabbesafari, scootersafari, turer med hundespann eller 4-hjulssafari, sporjakt i brunbjørnens rike og fiske på grenseelven Jakobselva eller på fjorden er noe av det du kan oppleve. Alt dette får du med midnattsol eller mørketid og nordlys som bakteppe i Øst-Finnmarks eksotiske landskap.

Veibeskrivelse