Clarion Hotel Admiral

Velkommen til Clarion Hotel Admiral, et fullservice forretningshotell beliggende midt i hjertet av Bergen sentrum. Hotellet har 211 rom - og alle er forskjellige. 50 av rommene våre har balkong med utsikt i tre himmelretninger. Hos oss byr vi på matopplevelser 24 timer i døgnet

Clarion Hotel Admiral har et flott kurs og konferanse senter i hotellets nabo bygg. En glassbro over Vågen knytter disse to byggene sammen. Alle møterommene våre har dagslys, god ventilasjon, projektor og fri internett tilgang. Konferansesenteret har en egen servicedesk som alltid er bemannet. Staben her gjør alt for at du og dine gjester skal få et knirkefritt og vellykket arrangement. De har alltid et smil på lur og løser alle utfordringer for sine gjester.

Vi er en kreativ gjeng på Clarion Hotel Admiral som gjør det vi kan for at våre gjester får en minnerik og fantastisk opplevelse på hotellet og i byen vår. Aktivitetsmulighetene i Bergen er mange. Hva med seilas på byfjorden eller på åpent hav? Besøk Troldhaugen eller Siljustølen. På Nordnes finner du Nord Europas største akvarium, kun 5 minutters gangavstand fra hotellet. Lær mer av Bergens interessante historie gjennom byvandring. I Fyllingsdalen finner du en strutsefarm i nydelige omgivelser. Revy og teater scener er det mange av. Spør den blide staben i resepsjonen om råd, de hjelper deg gjerne.

Veibeskrivelse