Comfort Hotel Holberg

Comfort Hotel Holberg har det som skal til for at ditt møte, kurs, kick-off, konferanse el.l. skal bli produktivt. Vi har priser fra NOK 395,- per person for en dagpakke.

Vi har 4 konferanserom, alle nyrenovert februar 2009 og med parkett. Alle har lyse farger i moderne stil, med vindu ut som gir dagslys og en luftig følelse. Alle rom leveres med standard AV-utstyr.

Holberg
Ligger i første etasje og har maks kapasitet på 80 i kino. Lobbylounge utenfor som passer utmerket til pauseareale. Skal du ha selskap egner dette lokalet seg til dette - kontakt Chilli Bar & Restaurant for et skreddersydd opplegg.

Ludvig
Ludvig finner du opp trappen fra lobbyen. Rommet har store vinduer mot gågaten og mye naturlig dagslys. Her kan vi ha 45 personer i kino, 30 i klasserom.

Erasmus
Erasmus er et styrerom med et flott teknisk styrebord til 12 personer. Ligger i 1. etasje, trapp/heis opp fra lobbyen. Perfekt for de store avgjørelsene!

Mester Erik
For mindre møter eller grupperom passer dette rommet seg utmerket. Det tar 35 i kino og ligger 1 etasje opp fra lobbyen.

Veibeskrivelse