First Hotel Marin

First Hotel Marin er et sentralt, klassisk hotell på Bryggen i Bergen, som er oppført på UNESCOs liste over verdens kulturarv. De velutstyrte rommene har parkettgulv, og flere av dem har utsikt over havnen og fisketorget. En moderne restaurant i rustikt miljø og fullt utstyrte konferansefasiliteter tilbys. Hotellets fasiliteter inkluderer dampbad, badstue og treningsstudio. Besøkende i Bergen kan glede seg over den historiske arkitekturen i jugendstil.

Konferanse fasilitetene er moderne og fleksible med kapasitet fra 2-180 personer. Våre konferansegjester har fri tilgang til vårt tekniske utstyr som video prosjektor og overhead. Beyersalen er også utstyrt med taleranlegg, mikrofoner og DVD / CD / Video. Konferanseverten vil sørge for at den praktiske gjennomføringen vil bli gjort i henhold til dine ønsker. I tillegg har vi 9 konferanse suiter med kapasitet fra 2-12 personer. Våre 3 tak suiter med en fantastisk utsikt over byen er ideelle til små møter med 2-6 personer.

Alle våre komfortable rom og suiter er røykfrie og allergivennlige, har mørk eller lys parkett, noen også Merbau tregulv. Badekar/dusj er en selvfølge på alle rom, samt minibar, buksepresse, Pay-TV, og tilgjengelig WLAN. Våre deluxe rom og juniorsuiter finnes i forskjellige utførelser. Våre standard- og og deluxerom på Bryggen har fantastisk utsikt over Fisketorget, Bryggen og innseilingen til Bergens havn.

Fra våre deluxe suiter - eller taksuiter - kan du nyte en flott utsikt fra en stor takterrasse.

First Hotel Marin har per dags dato i snitt de største rommene i Bergen sentrum.

Veibeskrivelse