Klosterhagen Hotell

Topp moderne konferanserom har kapasitet på opp til 35 personer. Rommet er utstyrt med LCD-prosjektor og Smartboard tilknyttet en PC. Lokalet har god ventilasjon og er i rolige omgivelser. I forbindelse med pauser kan vår lounge og trivelige bakgård benyttes. Vi tilbyr ulike typer servering under arrangementet.

Klosterhagen Hotell har som målsetting å tilby våre gjester et velsmakende måltid basert på hjemmelaget mat og kortreiste råvarer. Sett i et historisk perspektiv, var Munkeliv Kloster forsynt med råvarer fra over 300 gårder i distriktet. Vi ønsker å videreføre denne tradisjonen ved å ha fokus på lokal og nasjonal tilhørighet så langt det er mulig, og samtidig fortelle historien bak maten vi serverer.

Klosterhagen Hotell har en ideel beliggenhet på Klosteret i Bergen. Tilhørende bydelen Nordnes er det gangavstand til alle byens severdigheter og shopping. Kombinasjonen av sentral beliggenhet med rolige omgivelser gjør Klosterhagen Hotell til en opplagt destinasjon for deres møter i Bergen.

Aktuelle tilbud

Dagpakke fra kr 225,-

Dagpakken inkluderer leie av møterom, servering av kaffe, te og isvann hele dagen.
Les mer

Dagpakke 2. fra kr 405,-

Dagpakken inneholder leie av kurslokale, en varm lunsjrett, samt servering av kaffe, te og isvann hele dagen.
Les mer
Veibeskrivelse