Scandic Bergen Airport

Velkommen til Scandic Bergen Airport. Et utmerket valg når du vil ha nærhet til flyplassen og fred og ro, samtidig som det er kort avstand til byen. Tid er penger, og nærheten til flyplassen kan spare deg for både reisetid og stress. Du får i tillegg et førsteklasses hotellopphold.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Think Tank - et inspirerende møterom

Noen møter og ideer blir bedre hvis de gjennomføres utenfor det tradisjonelle møterommet. Når du vil ha et mer fleksibelt og moderne møtemiljø, er Think Tank-rommene våre et kreativt alternativ. De passer for alle typer mindre møter og oppmuntrer til nytenkning.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Bergen Airport er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Veibeskrivelse