Scandic Bergen City

Scandic Bergen City er byens største kurs & konferansehotell, beliggende midt i hjertet av byens kulturelle tilbud og kun ett par minutters spasertur fra Torgalmenningen - byens desiderte midtpunkt.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Lar du oss få være med i planleggingen fra starten av, er det mye å spare - og mye å hente! Vi har et stort kontaktnett av samarbeidspartnere og leverer alt fra online booking (webbasert påmelding og fakturering) til komplette kulturproduksjoner med artister innen alle prisklasser.

På www.temaboken.no har vi samlet nyttig informasjon og et stort spekter av tilbud for deg som konferansearrangør. Ta gjerne kontakt og vi skreddersyr et opplegg basert på dine ønsker og budsjett.

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Bergen City er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Veibeskrivelse