Quality Hotel Waterfront

Velkommen til Ålesunds splitter nye hotell med de beste og mest solrike lokaliteter på sydsiden av byen. Hotellet har 196 lekre og urbane rom fordelt på det gamle jugendhuset, pakkhuset og det moderne signaturhuset. Hver og en av husets forskjellige stilarter reflekteres i et lekkert sammensatt interiør og sammen skapes det en varm og hjemmekoselig atmosfære. Man kan velge mellom standard-, superior- og deluxerom med ulik design og størrelse. En av hotellets attraksjoner er toppsuiten på 53 kvm med en dertil hørende takterrasse på 65 kvm under åpen himmel. Hotellet har også et fitnessrom til disposisjon for hotellets gjester.

Hotellet har en lekker og stilfull restaurant med plass til 120 gjester og den velsmakende maten kan nytes sammen med den flotte utsikten mot Aspevågen. I tilknytning til restauranten finner man også en flott og funky bar og i sommermånedene tilbys utendørs servering på bryggekanten. Utsikten mot Sunnmørsalpene og Borgundfjorden er slående vakker og båtlivet på Aspevågen er fasinerende og høyst levende, året rundt.

Dette er et kurs- og konferansehotell med 1.000 kvm til disposisjon,fordelt på 7 møterom og 2 styrerom av ulik størrelse samt det mest moderne AV-utstyr som finnes på markedet. Plenumsalen, Akvariet, rommer inntil 300 mennesker og egner seg perfekt til banketter, skipsdåp og mottakelser, i tillegg til kurs og møter av alle slag.

Veibeskrivelse