Radisson Blu Hotel Ålesund

Radisson Blu Hotel, Ålesund ligger midt i byen med utsikt over den brede fjorden mellom Ålesund og den beskyttende rekken med øyer og skjær utenfor. Hotellet er bygget i 2000 og gjenspeiler den spesielle arkitekturen i denne unike jugendstil-byen, men er kompromissløst moderne med hensyn til standard, komfort og bekvemmelighet. Hotellet er et av de nyeste fullservicehotellene i byen og tilbyr en frisk og moderne stil, tilpasningsdyktige offentlige rom og kvalitetsfasiliteter.

- Hotellet ligger bare 18 kilometer fra flyplassen og ved siden av hurtigrutekaien.
- De fleste av våre 131 velutstyrte rom og suiter har nydelig utsikt over havet
- Opplev en minnerik restaurantopplevelse på den unike Bulls Brygge, der ånden fra Norskehavet blandes med middelhavssmaker
- Slapp av med en drink i Lobby Bar eller nyt en perfekt solnedgang med et lett måltid på terassen på vår private brygge.

Enten du ønsker å holde et seminar for 350, en bankett for 200 eller en konferanse med arbeidsgrupper, tilbyr Radisson Blu Hotel, Ålesund det perfekte stedet for alle dine møte- og konferansebehov.

Alnessalen er på 260 m2 og kan raskt deles opp. Salen kan tilpasses plenumsmøter, utstillinger, banketter og mottakelser. Med direkte tilgang til vår private brygge og strandterasse, har den vidunderlig utsikt mot øyene og er et meget allsidig møtelokale.

Veibeskrivelse