First Hotel Breiseth

Breiseth Hotell, etablert i 1898, er et av de eldste hotellene i Lillehammer og ble ved åpningen regnet som et av byens mest fasjonable hoteller. I løpet av de første 40 årene ble Breiseth Hotell sterkt preget av en kunstnerkoloni som etter hvert ble kjent under tilnavnet "Lillehammer-malerne". Kunst fra denne tiden pryder fortsatt veggene på hotellet.

First Hotel Breiseth er lokalisert rett ved buss- og jernbanestasjonen i hjertet av byen Lillehammer, men det er allikevel ikke langt til naturområder og fjellet. Som gjest hos oss vil du ha severdigheter som Maihaugen, Lillehammer Kunstmuseum, gågata og alle restaurant- og aktivitetstilbud innenfor gangavstand.

Store destinasjoner som Hafjell-Hunderfossen og Sjusjøen ligger bare 15 til 20 minutter fra Lillehammer. I bakgården til hotellet har vi gratis parkering til alle hotellets gjester.

Hvorfor ikke legge neste konferanse til Lillehammer? På First Hotel Breiseth gjør vi vårt ytterste for å legge alt til rette for Deres arrangement. Vi har 89 rom og fleksible konferanselokaler som kan ta opptil 80 personer.

Vi har et godt samarbeid med ulike aktivitetsarrangører i Lillehammer. Vi hjelper gjerne til med å tilrettelegge en full kurspakke som inkluderer aktiviteter og/eller underholdning. Vi kan blant annet tilby kjelkekjøring, kanefart, fartsfylt bobtur, olympiske leker, konserter og mye mye mer.

Veibeskrivelse