Per Gynt Lodge

Per Gynt Loge ligger i naturskjønne omgivelser i Nord Fron kommune, ca 3 timer fra Oslo/Trondheim/Ålesund og Gardermoen. Hos oss kan du se over Rondane med mange fine topper!

Hotellet er skreddersydd for konferanser i alle størrelser og vi gjør vårt ytterste for å finne praktiske løsninger for nettopp ditt arrangement. Vi gleder oss til å møte deg og ser frem til ditt besøk!

Per Gynt Lodge har i alt 37 rom fordelt på 2 etasjer. Fra alle rommene har du utsikt til hagen vår, som vi er særdeles stolte av. Det er flotte turmuligheter rett utenfor døren.

Så fort du kommer inn dørene på Per Gynt Lodge , vil du merke husets gjestfrihet. Det er en av grunnene til at det er særdeles hyggelig - og attraktivt - å feire viktige begivenheter hos oss.

Konfirmasjoner, bryllup, bursdagsfeiringer av ymse slag og ikke minst bedrifter som feirer seg selv, tar ofte - og mer enn gjerne - med seg festen til oss. 

Det setter vi umåtelig stor pris på! Det vil du som gjest merke - uansett om du inviterer til små og intime selskap - eller slår på stortromma og feirer med masse gjester! Hos oss er det plass til selskap av alle slag!

Veibeskrivelse