Thon Hotel Vettre

Thon Hotel Vettre ligger i landlige og rolige omgivelser i Asker, kun 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Her kan du nyte nærheten til sjøen, og vandre langs kystkulturstien til idylliske Konglungen og Vollen. Thon Hotel Vettre har konferansefasiliteter til 600 personer.

Thon Hotel Vettre i Asker har lyse og luftige møtelokaler og konferanserom med de nødvendige tekniske hjelpemidler.

På hotellet finner du mange små og hyggelige sittegrupper i fellesområdene, stort innendørsbasseng, badstu og fitnessrom.

Om sommeren kan du sitte ute på grillterrassen og nyte den flotte grillbuffeten, mens du ser solen gå ned over Skaugumsåsen. Grillterrassen er også perfekt om ditt firma skal ha en sommeravslutning. Skal du arrangere en konfirmasjon eller en bryllupsmiddag? Eller kanskje en reunion? Prøv Vinterhagen hos oss. Dette koselige rommet har plass til ca 40 personer til en hyggelig middag. Er det kjølig, fyrer vi gjerne i peisen for deg. Er dere flere enn 40 personer, anbefaler vi vår bankettsal, som kan ta opp til 200 gjester. Her finner du scene, dansegulv, lerret, godt lydanlegg, samt prosjektor til eventuell bildefremvisning. Den fargerike og alltid godt besøkte baren er åpen på kveldstid alle dager bortsett fra søndager. Her kan du nyte god drikke og danse til variert musikk.

Rolig beliggenhet og grønne omgivelser i Asker
En av de store fordelene med hotellet er beliggenheten og fasilitetene, som gjør at alle kursdeltagerne vil trives og forbli på hotellet, også på kveldstid. I tillegg er maten på Thon Hotel Vettre viden kjent. Lunsjbuffeten er innholdsrik og lekker, ingen av våre gjester skal kjenne sulten gnage etter endt opphold.

Gratis parkering
Thon Hotel Vettre tilbyr gratis parkering for opp til 150 biler rett utenfor hotellet.

Internett
Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Veibeskrivelse