Reenskaug Hotel AS

Midt i hjertet av Drøbak finner du Reenskaug Hotel. Med sentral beliggenhet ved Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Med tiden har vi forstått viktigheten med å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell, med gammel og nytt i skjønn forening.

Våre hotellrom er delikat innredet med all ønskelig komfort og vi har lagt vekt på detaljer for at du skal trives hos oss. Kryp opp i våre myke senger med masse puter og nyt en rykende fersk kopp kaffe fra din egen espresso- maskin, eller se din favorittfilm på din flatskjerm i lun atmosfære. Rommene i den nyeste delen er totalrenovert i 2014 og badene har høy standard med et tidløst design. I 2015 fikk Reenskaug Hotel også 4 nye leiligheter med fantastisk utsikt over Drøbaksundet.

Standard på alle rom er minibar, espressomaskin, digital TV, wifi nettverk og hårføner. Enkelte av rommene er forskriftmessig utstyrt for funksjonshemmede.

Kurs & konferanse

Fordi vi er små, målt i antall rom, blir du ikke et nummer i rekken. Hos oss skal du trives hele tiden. Atmosfære og personlig service er viktig for oss. Våre møtelokaler er lyse og trivelige med alt nødvendig utstyr. Reenskaug Hotel passer ypperlig for små og mellomstore grupper.

I samarbeid med vårt søsterhotell, Oscarsborg Hotel & Resort, tilbyr vi kombinert opphold! Besøk et av norgeshistoriens mest betydningsfulle steder- Oscarsborg Festning. I vinter får dere en historisk omvisning inkl. i prisen!

OM FESTNINGSHOTELLENE

Festningshotellene består av tre unike destinasjoner. Våre festningshoteller tilbyr noe unikt, uansett anledning og har hatt stor betydning for Norges historie. På Oscarsborg Festning finner du vårt største hotell; Oscarsborg Hotel & Resort. Kun 50 minutter fra Oslo, på Kongsvinger Festning, finner du vårt nyeste tilskudd; Festningen Hotel & Resort. Sist men ikke minst; Reenskaug Hotel, beliggende i den pittoreske festningsbyen Drøbak.
I vakre omgivelser med en historisk ramme, skaper vi en opplevelse du og dine sent vil glemme.

Veibeskrivelse