Garder kurs og konferansesenter

Herregårdsstil uten propell

Velkommen til vårt uformelle miljø rett ved Gardermoen hovedflyplass.

Garder kurs- og konferansesenter har 38 rom og 49 senger i dobbeltrom/juniorsuiter og enkeltrom. Alle rom er utstyrt med TV, radio, telefon, minibar og trådløst nettverk. Noen rom har boblebad/badekar og noen rom har ISDN-uttak.

Våre konferanserom har kapasitet fra 4-60 deltakere og er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr og trådløs tilgang til Internett.

Hos oss er det alltid hjemmekoselig og trivelig, og vi setter vår stolthet i å ta vare på hver enkelt gjest på best mulig måte. De lyse og særpregede lokalene våre er nyoppførte, og stod ferdig våren 1998/99.

Du som sikkerhetsbevisst kunde, ønsker å benytte våre lokaler til dine møteaktiviteter. Vår beliggenhet nært opptil Oslo Lufthavn Gardermoen (OSL) samt nær beliggenhet til GA-terminalen (VIP/privatfly) gjør oss til et selvsagt valg for næringsliv og offentlig virksomhet med krav til sikkerhet og konfidensialitet.

Spesielle ønsker / krav

Dersom dine behov tilsier full diskresjon for deg og ditt selskap, kan du velge å reservere hele etablissementet for ditt arrangement. Vi har lang erfaring i å ta oss av gjester med spesielle krav til beskyttelse, og tilbyr blant annet et eget avlyttingssikret møterom. Av sikkerhetsmessige årsaker må dette bestilles i god tid.

For spesielle møter og arrangement har vi også et stort møterom på bakkenivå med kjøreport, noe som gjør det mulig å arrangere kurs og møter med kjøretøy i møterommet.

Veibeskrivelse