Park Inn by Radisson Oslo Airport

Park Inn by Radisson Oslo Airport har en enestående beliggenhet i forhold til Oslo Lufthavn, Gardermoen, med direkte tilknytning til flyplassterminalen via en overbygd gangvei.

Hotellet tilbyr 300 lyse og romslige gjesteværelser med alle nødvendige fasiliteter for et behagelig opphold. Uansett grunnen til at du bor hos oss, forretningsreise eller for å nå et tidlig fly til en spennende feriedestinasjon, vil du ikke bli skuffet. Hotellet huser i tillegg den stilige restauranten RBG Bar & Grill.

Topp moderne fasiliteter og et imponerende antall møterom, hele 46 til sammen, gjør Park Inn Oslo Airport til den perfekte arenaen for dagmøter, events, banketter og store konferanser til mindre, mer intime sammenkomster.

. 46 fleksible og høyteknologiske møterom, friskt designet i ulike størrelser
. Kapasitet opptil 250 deltakere
. Privat bespisning for inntil 220 personer
. State-of-the-art utstyr og fasiliteter
. Gratis trådløs Internettilgang over hele hotellet
. Store fellesarealer for gruppearbeid, mingling og pauser
. Egen resepsjon i konferansesenteret
. Fullt utstyrt Business Service Centre
. Spesialist på dag- og timemøter
. Mulighet for eksklusiv bruk av konferansesenteret

Kombinasjonen av moderne møtefasiliteter og vår profesjonelle assistanse garanterer deg et vellykket arrangement - kun 3 minutters gange fra terminalen på Oslo Lufthavn!

Det nye, fargerike Park Inn by Radisson Oslo Airport er en del av hotellkjeden The Rezidor Hotel Group. Park Inn er en av verdens hurtigst voksende hotellmerker i mellomsjiktet, med over 120 hoteller i drift og under utvikling i Europa, Midtøsten og Afrika.

Veibeskrivelse