Radisson Blu Airport Hotel - Oslo Gardermoen

KOMFORTABELT HOTELL TILKNYTTET OSLO LUFTHAVN

Radisson Blu Airport Hotel, Gardermoen sørger for et behagelig og praktisk opphold, med våre 500 moderne rom og suiter, samt direkte tilknytning til flyplassen. I tillegg finner du busstopp og jernbanestasjon kun 100 meter fra hotellet.

Med 35 møterom i ulike størrelse kan vi tilby fleksible løsninger og det ideelle lokalet for ditt arrangement. Fasilitetene strekker seg over totalt 1,990 kvm og kan ta imot samlinger opptil 360 deltakere. Konferanseavdelingen består av 35 moderne møterom, business-senter og et fellesareal i elegant design. Med det nyeste av audiovisuelt utstyr i alle våre møterom ønsker vi å sikre våre møtedeltakere en god flyt gjennom møtedagene enten det er et styremøte eller en større konferanse.

TILRETTELAGT FOR BÅDE JOBB OG FRITID

Hos oss kan du som planlegger et møte, konferanse eller et annet arrangement, dra nytte av våre flotte fasiliteter som består av 35 velutstyrte rom. Før eller etter møte kan du også ta deg en treningsøkt i vårt nyoppussede velværesenter, og avslutte med et avslappende besøk i badstua.

Veibeskrivelse