Radisson Blu Airport Hotel

Unik beliggenhet gir kun 5 minutter fra flysetet til møtestolen!
Vi er eneste tilbyder av overnattings- og konferansefasiliteter direkte på flyplassen og tilbyr 31 møterom, perfekt for alle møtestørrelser mellom 2-360 personer. For overnatting tilbyr vi 500 komfortable hotellrom og suiter.

Hotellet fremstår som det mest optimale valg for møter, kurs, konferanse og events. Konferanserommene er lyse, fleksible og lydisolerte, og utstyrt med telefon, tv-uttak, bredbånd og standard tekninsk utstyr.
Ønsker dere et litt annerledes møte, har vi gode samarbeidspartnere innenfor underholdning og event. Vi ønsker alle hotellets gjester en sunn start på dagen med hotellets "Super Breakfast". Her finnes det også økologiske alternativer.

Rett utenfor resepsjonen tilbyr vi "Grab and Run" for de som reiser før frokosten åpner.
Vi ønsker alle hotellets konferansegjester velkommen til en smakfull lunsj i hotellets restaurant. Lunsjbuffeen er bygget opp av mange forskjellige varme og kalde retter. På kveldstid er denne restauranten forbeholdt selskapsservering.

Vår spesialdesignede restaurant "After Gate" ligger i hjertet av hotellet, her tilbys alt fra deilige småretter til en smakfull middag i et hyggelig miljø. På sommertid åpner vi hotellets terrasse hvor du kan nyte forfriskninger eller ta en velfortjent pause med en avis.

Hotellets ansatte er trent for å gi deg den beste "Yes I Can" servicen.

Veibeskrivelse