Smakfulle Rom

Vi tilbyr mindre og større møterom opp til 120 personer, 15 hotellrom, flere aktiviteter og ulike oppholdsrom tilpasset mindre grupper.

Smakfulle Rom er en ny og moderne konferansegård lokalisert midt mellom Oslo og Gardermoen. Omkranset av det østlandske kulturlandskapet ligger stedet svært idyllisk til. Her finner du ro til å nyte og skape.

Stedet egner seg godt for både små og store grupper med tre møterom og en konferansesal. Konferansesalen tar 120 personer i kino- og 60 personer i klasseromsoppsett. Smakfulle Rom har 15 ulikt innredet hotellrom med 24 sengeplasser. Rommene er utstyrt med kvalitetsprodukter som Jensen senger, allergivennlige dundyner og hygieneartikler fra L´Occitane.

LEIE AV MØTEROM

Har du behov for møtelokaler? Vi leier ut våre møterom til årsmøte, styremøte og til de som har behov for overnatting. På Smakfulle Rom har vi fire møterom. 

Våre møterom
Låven – plass til 120 i kinooppsett

Treskestua – plass til 15 ved møtebord

Kornlageret – plass til 15 ved møtebord, 20 i klasseromsoppsett, 10 i U-oppsett.

Høyloftet – plass til 12 ved møtebord 

Priser og pakker

Vi er et lite sted og er derfor svært fleksible med å lage løsninger tilpasset våre gjester. Standard dagpakke inkluderer møterom med kaffe, te og vann på møterommet, dagens 2-retters lunsj, samt en lett bevertning underveis. Denne koster kr 795 p.p. Dersom du har behov for møterom på kveldstid har vi andre priser for dette.

Hentet fra Tripadvisor:

” Perfekt sted for et seminar
Smakfulle rom var et vakkert, hyggelig, behagelig og funksjonelt sted for vårt seminar. Nydelig mat og serviceorientert personal bidro også til en vellykket dag. Vi var imponerte over den ombygde låven. Her er det rustikke elementer, peis, moderne, utsøkt innredning, fine designelementer og storslagne vinduer. Vi mener dette må være det perfekte stedet også for private selskaper som bryllup. Estetikk og hygge er heldige ramme for både business og pleasure!” (Tripadvisor 9.nov 2016)

Aktuelle tilbud

Kickoff med jobben?

Smakfulle Rom ligger 25 min fra Oslo. Flott konferansegård med gode møterom og Norges nest største aktivitetspark.
Les mer

2-dagers konferanse med ov

Smakfulle Rom Konferansegård - mellom Oslo og Gardermoen. Vi gjør oppholdet ditt helt unikt. Senk skuldrene og nyt.
Les mer
Veibeskrivelse