X Meetingpoint Norway

Fremtiden starter her.

X består av 20 000 nyoppussede kvadratmeter, utstyrt helt uten sidestykke. X ligger vegg i vegg med Moxy Oslo X, det aller første Marriott-hotellet i Norge. Med mer enn 20 000 m² utstillingsareal under tak blir X en enestående arena for alt fra små businessmøter til events, store messer, konferanser og TV-produksjoner. Beliggenheten – nært Gardermoen, tett inntil E6 – gjør at vi er lett tilgjengelig fra hele verden. Flybussen stopper selvsagt rett utenfor porten, og vi har parkeringsarealer til hele 4 500 biler. Den dynamiske atmosfæren gjør X til mer enn et konferansesenter – det er et kraftsenter. Som ikke bare stimulerer hjernen, men alle sansene.  

X Meeting Point tar kurs, konferanse og messer fra 2 til 6 000 personer. X-universet er designet med utgangspunkt i oppdatert og moderne teknologi som setter en ny standard for møter, konferanser, seminarer og messer.  

Men, X Meeting Point er mye mer enn et konferansesenter. På X selger vi opplevelser, ikke kvadratmeter. I en verden der vi kommuniserer mer og mer virtuelt, har vi stor tro på fysiske møteplasser. Arenaer hvor vi ikke bare kan se, men også føle, lytte, lukte, smake og snakke sammen. Oppleve sammen. X er en slik arena.  

Her ligger forholdene til rette for å skape unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer. Konferanser, messer, event og mange ulike opplevelser. Uansett om formålet er å dele kunnskap, få inspirasjon og underholdning, invitere til fest, skape spenning eller overraske, så skal X levere.  

Velkommen til mulighetene!

Veibeskrivelse