Voksenåsen

Velkommen til Voksenåsen - hotellet på toppen av Holmenkollen
Voksenåsen er et firestjerners hotell på toppen av Oslo.
Langt fra byens larm, likevel nært nok. Så lenge du kjører oppover er du på rett vei - helt til du møter et unikt hotell med Oslos aller beste utsikt! En avslappet atmosfære og et særpreget moderne interiør som inspirerer våre gjester.
Noe utover det vanlige, og som frister til gjentakelse!

Voksenåsen er også et femstjernes konferanse hotell med et godt utvalg av konferanse -og møterom. Samtidig er vi også et kultursenter for Sverige og Norge, med en stor kunstsamling. Nærheten til byen gjør at vi egner oss godt til både dagmøter og konferanser med overnatting.

I KungaTerrassen, som ble åpnet i 1999 av kongefamiliene i begge land, og i Dag Hammarskjöld-paviljongen sitter du så og si ute i naturen. Lokalet brukes både som selskapslokale og møterom.

Konferanselokalene har navn oppkalt etter kjente norske og svenske personer. Vi har 20 møterom i ulike størrelser. De to største salene er Einar Gerhardsen og Tage Erlander som begge tar ca. 180 personer i kino-oppsett. Det er scene i Einar Gerhardsensalen, og anlegget har fire flygler og to pianoer.

Velkommen til Oslos tak!

Veibeskrivelse