Thon Hotel Arena

Thon Hotel Arena på Lillestrøm er et av Norges største og mest moderne kurs- og konferansehoteller.
Hotellet ligger vegg-i-vegg med Norges Varemesse, og kun 10 minutter med tog fra Oslo S, 12 minutter fra Gardermoen. Med våre 37 møterom i ulike størrelser kan vi skreddersy arrangementer etter dine behov, og tilpasser tilbudene til din bedrift om dere er 10 personer, 1000 personer eller flere.

Med vårt samarbeid med Norges Varemesse kan vi kan ta opp til 6 000 mennesker til middag i ett rom, og kjøre kongresser og messer til flere tusen mennesker med et samlet møteareal på over 45 000 kvm. Dette er Norges eneste sted hvor du kan arrangere konferanser og kongresser for opptil 10 000 deltagere under ett tak.

Hotellet har et velværesenter med eget svømmebasseng, badstue, tyrkisk steam-bad, basseng og boblebad. Som gjest hos Thon Hotel Arena benytter du velværesenteret gratis. 
Vi har 2 restauranter, Brasserie Arena som er vår a la carte restaurant og restaurant Amfi hvor frokost, lunsj og konferansemiddager serveres. På hotellets bar, Barena, kan du nyte forfriskende drikke og småretter i en hyggelig atmosfære.

Hoteller tilbyr 355 moderne og komfortable hotellrom, fordelt på 7 romkategorier.

Veibeskrivelse