Quality Hotel Entry tidl. Quality Hotel Mastemyr

Quality Hotel Entry - konferanser og opplevelser!

Effektive møter og konferanser?
Quality Hotel Entry ligger ca 10-15 minutters kjøring fra Oslo. Som både gjest og arrangør, bruker man kort tid på å komme seg frem til hotellet og man holder alle deltagerne samlet gjennom hele arrangementet? Ikke minst slipper man å tenke på vanskelig og dyr parkering i byen ? her er det gratis parkeringsplass og en grønn, fin hage.

Quality Hotel Entry er mulighetens hotell. Med en konferansesal på nærmere 400 kvm (Follosalen) kan vi ta i mot over 400 mennesker til konferanse eller over 350 til bankett, julebord eller lignende. Vår store hage innbyr til unike aktiviteter, store grillfester eller konserter. Her er det fantasien som setter begrensningene ? vi har kontaktene som organiserer og gir råd om mulighetene, tilpasset ditt budsjett. Det kan være alt fra kjente entertainere og musikere til et enkelt danseband på 2 personer.

Quality Hotel Entry har renovert alle gjesterom og fremstår som et moderne kurs- og konferansehotell. Beliggenheten er mellom Oslo sentrum og Tusenfryd så vi er tilgjengelige både langs vei og fjord. Kommer man med båt, kan man gå i land på Ingierstrand eller i Hvervenbukta og deretter fraktes i buss eller spasere til hotellet.

Alle møterom har vinduer og dagslys. Totalt sett har vi 19 møterom med Follosalen som den største og mange mindre og mellomstore møterom (fra 2 - 100 personer). Som en god ramme rundt møtet eller konferansen, serverer vi selvsagt deilig og velsmakende mat tilpasset anledningen som for eksempel tapas, julebord, festmiddag, buffet eller rett og slett enkel mat som pølser eller wraps. Dette kommer i tillegg til popcorn, softis, kaffe og kake ? som står tilgjengelig hele dagen for alle deltagere.

Quality Hotel Entry stod ferdig bygget i 1983, friskt og annerledes i landlige omgivelser nær Oslo sentrum. Arkitekturen skilte seg ut med store lyse rom og stor takhøyde. Vinduer fra gulv til tak, og små vinduer, høyt og lavt, ga fantastisk lys og atmosfære. Fordi hotellet ble plassert på en myr, måtte det bygges på påler. Her vokste det høye, slanke furutrær som ble brukt til båtmaster - derfor navnet Mastemyr. Kunstneren Nils Aas har gjenskapt fuglene fra myra som fløy ned mot havet. Dekorativt henger de, høyt oppe under taket i hotellets resepsjon. Samme vei som fuglene fløy, gikk også Gamle Mastemyrvei (nå tursti), gjennom skaret, ned mot Hvervenbukta.

Veibeskrivelse