Radisson Blu Hotel Nydalen

Radisson Blu Hotel i Nydalen ligger i det forretningsstrøket som øker mest like ved Oslo sentrum og den internasjonale flyplassen. En lang rekke middels og større bedrifter, både nasjonale og internasjonale ligger i nærheten av hotellet og gjør det ideelt for forretningsreisende. Selv om Nydalen er et forretningsstrøk, tilbyr det store muligheter til å utforske Akerselva, den idylliske livslinjen til Oslo gjennom århundrene, som renner forbi hotellet.

Uansett om du skal arrangere et styremøte for 4 personer eller en konferanse for 200 personer, Radisson SAS Hotel Nydalen har løsningen. Vi har 11 st møterom med en maxkapacitet på 200 personer i kino oppsett.

Våre møterom og våre medarbeidare vil sørge for at ditt møte går som det skal. Alle våre møterom inkluderer video prosjektor. Hotellet tilbyr selvsagt trådløst internett over hele huset.

Circo Restaurant og bar er et glimrende sted for mottagelser, velkomstdrinker, kaffepauser og buffeter for opp til 130 personer. Vi arrangerer også bankettmiddager så som bryllup, dåp og bursdagsfeiringer i vår storsal, for opp til 90 personer sittende vid runde bord.

- 450 kvadratmeter fordelt på elleve møterom.
- Det største møterommet er på 120 kvadratmeter, og takhøyden er 3,2 meter.
- Høyhastighets og trådløs Internett-tilgang (WiFi).
- Vi tilbyr dagpakkepris fra 10 personer
- Projektor er alltid inkludert i pakke/ møteroms prisen
- Vi har helpensjonpriser i helgene

Veibeskrivelse