Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale

Fleksibelt konferanselokale

Gamle Museets lokaler er store og kan brukes til alle slags anledninger:

-          Kurs og konferanse

-          Workshops

-          Messer og utstillinger

-          Møter og seminarer

-          Frokostmøter

-          Produktlanseringer

-          Konserter

-          TV- og filminnspillinger

-          Firmafest og bankett

Kapasitet: 50-600 personer.

Kort vei til kollektivtrafikk og Oslo S

Bygget i Dronningens gate 4 ligger i fem minutters gange fra Oslo S og huset Astrup Fearnley-museet fra 1993-2012. Siden 2015 har Gamle Museet vært et av Oslos ettertraktede konferanse-, messe- og selskapslokaler med et areal på rundt 2000 m2. Lokalet har alle fasiliteter, skjenkebevilling og toppmoderne teknisk utstyr.

Skreddersydd og tilrettelagt arrangementet

På Gamle Museet kan du få et skreddersydd opplegg helt etter dine behov og ønsker. Lokalet strekker seg over 3 etasjer, og har flere store saler og mindre grupperom/møterom til disposisjon. Vi tilbyr ulike konferansepakker og kan bistå med alt fra dekor til pauseunderholdning.

Kurs og konferanse

Lokalet har en makskapasitet på 600 gjester, og kan disponeres på ulike måter. Her er det mulighet til alt fra store konferanser til parallellkonferanser og mindre workshops/foredrag i de ulike salene og grupperommene.

Messe og utstilling

Med brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2 kan Gamle Museet arrangere de fleste typer messer og utstillinger. Det er også mulighet til å kjøre direkte inn i lokalet, slik at det er enkelt for arrangører og utstillere å rigge til. Her får både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har tipptopp teknisk utstyr (projektor, teleslynge, wifi osv.).

Scene

Gamle Museets scene har nødvendig teknisk utstyr og logistikk som trengs for å gjennomføre en konsert. Her er det f.eks. arrangert Øyanatt og andre konserter. Lyd og bilde kan livefilmes til flere store skjermer/lerret i hele lokalet.

TV- og filminnspilling

Lokalet har et unikt lyssystem og god akustikk som egner seg svært godt til innspillinger. Her kan man få lys i ulike farger og styrker – helt etter behov. Lyset kan også tilpasses på forskjellig måte i de ulike rommene.

Firmafest

Gamle Museet egner seg godt til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden. Lokalet er stort og åpent med en god atmosfære for banketter. Scenen kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen til ditt event.

Aktuelle tilbud

Konferansepakke fra 525,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer

Selskapspakke fra 1045,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer

Frokostpakke fra 395,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer
Veibeskrivelse