Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale

Fleksibelt konferanselokale

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler. Lokalet rommer rundt 2000m2 og har kapasitet på inntil 600 personer. 

Gamle Museets lokaler kan brukes til alle anledninger:

-          Kurs og konferanse

-          Workshops

-          Messer og utstillinger

-          Møter og seminarer

-          Frokostmøter

-          Produktlanseringer

-          Konserter

-          TV- og filminnspillinger

-          Firmafest og bankett

 

Kapasitet: 50-600 personer.

 

Kort vei til kollektivtrafikk og Oslo S

Gamle Museet ligger i Dronningens gate 4 – et par minutters gange fra Oslo S – og huset Astrup Fearnley Museet fra 1993-2012. Lokalet har alle fasiliteter, skjenkebevilling og toppmoderne teknisk utstyr. 

Eksklusiv tilgang til hele lokalet

På Gamle Museet kan du få et skreddersydd opplegg helt etter dine ønsker og behov. Lokalet strekker seg over 3 etasjer og har flere store saler og mindre grupperom/møterom til disposisjon. Du leier lokalet eksklusivt og får hjelp av en personlig planlegger med alle forberedelser.

Kurs og konferanse

Lokalet har en makskapasitet på 600 gjester, og kan disponeres på ulike måter. Her er det mulighet til alt fra store konferanser til parallellkonferanser og mindre workshops/foredrag i de ulike salene og grupperommene. 

Messe og utstilling

Med brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2 kan Gamle Museet arrangere de fleste typer messer og utstillinger. Det er også mulighet til å kjøre direkte inn i lokalet, slik at det er enkelt for arrangører og utstillere å rigge til. Her får både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har tipptopp teknisk utstyr (projektor, teleslynge, wifi osv.). 

Scene

Gamle Museets scene har nødvendig teknisk utstyr og logistikk som trengs for å gjennomføre en konsert. Her er det f.eks. arrangert Øyanatt og andre større konsertarrangement. Lyd og bilde kan streames live til flere store skjermer/lerret i hele lokalet. 

TV- og filminnspilling

Lokalet har et unikt lyssystem og god akustikk som egner seg svært godt til innspillinger. Her kan man få lys i ulike farger og styrker – helt etter behov. Lyset kan også tilpasses på forskjellig måte i de ulike rommene. 

Firmafest

Gamle Museet egner seg til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden. Lokalet er stort og åpent med en flott atmosfære for banketter. Scenen kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen til ditt event.

Aktuelle tilbud

Konferansepakke fra 525,-

Full fleksibilitet og alle fasiliteter. På Gamle Museet leier du lokalet eksklusivt og får tilgang til alle saler.
Les mer

Selskapspakke fra 1045,-

Gamle Museet er et lokale med særpreg og alle fasiliteter. Du leier lokalet eksklusivt og får full fleksibilitet.
Les mer

Når alt bare stemmer

Alt går på skinner og dagen flyter som planlagt – da er det bare å senke skuldrene og nyte. byOSLO fikser resten!
Les mer
Veibeskrivelse