Gamle Museet Konferanselokale og Selskapslokale

Gamle Museet – et unikt lokale til alle slags arrangement
Det prisbelønte bygget som tidligere huset Astrup Fearnley Museet, har siden 2015 vært et av Oslos mest unike konferanse-, messe- og selskapslokaler i Oslo. Med et areal på rundt 2000 m2 er det i dag et av Oslos største og stiligste selskapslokaler. Her møter du en 9 meter høy betongvegg som står i kontrast til de store, flotte lysekronene i en herlig miks av det røffe og det elegante.

Vi ønsker å tilby en annerledes konferanse i disse unike lokalene, og tilbyr forskjellige konferansepakker med variert og god mat som dekker de fleste behov. Ønsker du noe annet enn dette er det ingen problem – vi kan skreddersy opplegget og tilpasse det slik at det passer for dere. Alle arrangementer er forskjellige, og vi ønsker å tilrettelegge slik at alle blir fornøyde.

Et unikt utstillings- og messelokale
Med et brutto utstillingsareal på ca. 1200 m2 kan Gamle Museet arrangere de fleste typer messer og utstillinger. Det er også mulighet til å kjøre direkte inn i lokalet, slik at det er enkelt for arrangører og utstillere å rigge til.

Velger du å arrangere messen/utstillingen i Gamle Museet, får både utstillere og gjester mulighet til å oppleve et annerledes arrangement. Lokalet har tipptopp teknisk utstyr (projektor, teleslynge, wifi osv.). Vi kan sette opp bord og stoler på mange forskjellige måter, avhengig av antall gjester, type arrangement osv. Med kun 5 minutters gange fra Oslo S er det svært enkelt å komme seg til og fra lokalet. 

Et vellykket arrangement krever god planlegging, og våre prosjektledere har bred erfaring fra arrangementer i Gamle Museet. De jobber daglig med alle typer arrangementer, og kan bistå med alt du måtte trenge for å få en perfekt gjennomføring.

Et unikt selskapslokale
Gamle Museet er et utleielokale som egner seg utmerket til alt av sosiale begivenheter, både konferanser, kick off, bryllup, julebord, messer, kunstutstillinger, motevisninger, konserter/forestillinger, produktlanseringer, foredrag og andre arrangementer – med eller uten bespisning.

Bare ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen for deg og ditt arrangement.

Aktuelle tilbud

Konferansepakke fra 525,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer

Selskapspakke fra 1045,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer

Frokostpakke fra 395,-

På Gamle Museet har man virkelig muligheten til å sette sitt eget særpreg på lokalet og skape en unik opplevelse!
Les mer
Veibeskrivelse