Thon Hotel Opera

Thon Hotel Opera ligger ved Flytogterminalen på Oslo Sentralstasjon. All offentlig transport finner du rett utenfor døren. Hotellet har flott utsikt over Oslofjorden og det nye operahuset i Bjørvika. Å bo på Hotel Opera betyr raskere transport til og fra flyplassen, og du slipper å ta taxi for å komme deg fram. Hotellet ligger et stenkast fra Karl Johans gate og shoppingmulighetene som er i sentrum.

Gjesterom
Hotellet har 480 velutstyrte rom i forskjellige størrelser, hvorav 2 flotte suiter i 10 etasje. Vi legger vekt på gode senger, stillhet, god ventilasjon og gratis internett. I tillegg har vi godt utvalg av norske og utenlandske tv-kanaler, muligheter for å lage kaffe / te og egen vendingmaskin i korridorene der man får kjøpt ulike kioskvarer. Husk at vi tilbyr sen utsjekk hver søndag! Da kan du beholde rommet helt til kl. 18:00.

Restaurant og bar
Vår restaurant Scala med utsikt over Operahuset og Oslofjorden, har ca 300 sitteplasser og flere ulike bankettrom.Vi legger stor vekt på hjemmelagde produkter og gode råvarer!

Lunsj står klart hverdager fra 11.30 til 14.00 og à la carte fra kl.17.00. Eufemia bar i første etasje er en ginbar med matservering. Her har vi nibbles, burgere og fiskeretter på menyen. Eufemia Bar har ca 40 plasser på vår uteservering. 

Kurs og konferanse
Vi har 20 møterom, som har kapasitet fra 2-220 personer. Vi tilbyr svært bra teknisk utstyr, pauserom, garderobe og en lufteterrasse til våre gjester. Husk at vi tilbyr "Grønne Konferanser" for firmaer som er miljøgodkjent. Thonkjeden er Norges første hotellkjede som gjør akkurat det!

Trening og velvære
Trimrom og sauna er tilgjengelig for alle våre gjester, og er gratis å benytte. Her finner du også sauna og dusjanlegg.

Internett
Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet. Har du behov for utvidet kapasitet i forbindelse med streaming eller lignende, kan vi ordne det også.

Veibeskrivelse