Quality Spa og Resort Son

Quality Spa & Resort Son åpnet sine dører 1.november i 2008 og det er en av de største Spa satsningene som har blitt gjort i Norge noensinne. Hotellet ligger vakkert til helt i vannkanten og kun 5 minutters gange fra det idylliske Son sentrum.

Hotellet har totalt 148 rom, derav 74 store suiter med egen balkong og fantastisk utsikt. Interiøret har et maritimt og hjemmekoselig preg da vi har tatt utgangspunkt i seiling som Son er mest kjent for. Historien og de gamle båtbyggeriene i profil og interiør gjenspeiles i hotellets interiør.

Hotellet har 16 konferanserom med topp teknisk utstyr og havutsikt. Alle våre møte og konferanserom er forøvrig oppkalt etter lokale stedsnavn og båter bygd på båtbyggerier i Son.

Den 2000 kvm. store Spa avdelingen tilbyr siste trend innen behandlinger og velvære. Denne kan være med på å starte dagen bra eller avslutte etter ett hektisk møte eller kurs.

Hotellet har egen restaurant samt stor uterestaurant som er åpen hele sommeren.

Det tar kun 40 minutter å kjøre fra Oslo til hotellet. Vi ligger 5 min. fra E6 og Sonsveien stasjon og kun 15 min. fra Rygge flyplass. Det går lokale busser fra togstasjonen til hotellet. En kan også komme sjøveien å legge inntil hotellets egen gjestebrygge.

DU ØNSKES VELKOMMEN TIL Å LEGGE DITT MØTE, KURS ELLER KONFERANSE I VANNKANTEN I SON! Maken til fasiliteter skal du lete lenger etter!
Veibeskrivelse