Clarion Hotel og Congress Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Skandinavias største kongresshotell, og ligger rett ved Trondheimsfjorden. La deg forføre av moderne design, arkitektur i særklasse, spennende matkonsepter og en fortryllende utsikt.

Konseptet
En liten del av byen - et helt hav av muligheter. Med Trondheims råeste beliggenhet får du som gjest hos oss et etterlengtet avbrekk fra hverdagen. Spaser midt i bykjernen eller trekk deg tilbake og nyt friske åndedrag langs fjordpromenaden. På Clarion Hotel & Congress er vi opptatt av kvalitet og vi elsker å overraske våre gjester. 

City wibes
I umiddelbar nærhet av hotellet finner du en rekke restauranter, butikker og kjøpesenter, unike museum, spektakulære kunstverk, badeanlegg og innovative kontorbygg.

Astrum Grill & Raw Bar (Skybar)
I vår toppetasje ligger Astrum Grill & Raw Bar. Restauranten har en spennende meny basert på råvarer fra regionen, hvor det nordiske kjøkken møter rustikke amerikanske smaker og sofistikerte asiatiske tradisjoner. Her fokuseres det på kortreist, økologisk og bærekraftig mat og du garanteres en smaksopplevelse du sent vil glemme. På kveldstid er dette det perfekte stedet for å slappe av, mingle, ta en drink i baren eller bare nyte god musikk fra kveldens DJ.

Rommene
Alle rommene er lyse, luftige og har en god arbeidsplass. Du finner en safe, minibar, strykejern og strykebrett på alle våre romtyper. En stor og deilig frokostbuffet er også inkludert i prisen når du bor hos oss. 

Veibeskrivelse