Quality Hotel Panorama

Quality Hotel Panorama er ett av over 160 hotell i Choice-kjeden. Hotellet ble bygget i 1982, men fremstår som nytt og stilrent i dag. Med 122 rom i 14 etasjer er hotellet lett synlig like ved E6. Her har vi gratis parkering til alle våre gjester. Våre gjester står alltid i sentrum, og våre ansatte er preget av energi, mot og begeistring! Vårt kjøkken er kjent for kvalitet og gode smaksopplevelser. Det er gåavstand til kjøpesentrene City Syd, Stormsenteret, Tillertorget, Toys R'us etc. Avstand fra Trondheim sentrum er ca. 7 km. Gode kommunikasjonsforbindelser til sentrum og gode avtaler på transport mellom flyplassen og hotellet (ca. 40 km.). En av fordelene ved å legge arrangement til Quality Hotel Panorama er at gruppen holdes samlet på hotellet. Kursdeltakerne stikker ikke av "ut på byen" og man oppnår dermed større utbytte av det sosiale mellom kursdeltakerne. Med Tiller-skogen, Granåsen, Lerkendal, flere idrettshaller, kunstgressbaner, svømmebasseng, Bowlinghall og turstier - samt flere treningssentre - i umiddelbar nærhet - er det fullt mulig med litt fysisk aktivitet under oppholdet!

Quality Conference - Glede helt enkelt
Som kursleder hos Quality er du i trygge hender. Møterommet er slik som du ble lovet - med feilfritt teknisk utstyr, internettoppkobling og forfriskninger hele dagen. Løsnings-orienterte ansatte er der for deg. Skulle det oppstå uforutsette problemstillinger, behov eller forandringer i programmet, er vi hele tiden tilgjengelige. Alt du behøver å gjøre er å løfte av det grønne telefonrøret, og vi er der for deg! Enklere kan det ikke bli.

Quality Breaks
I tillegg til kaffe, te, vann, frukt og kaker, har vi også en egen popkorn- og softismaskin - et populært tilbud som myker opp stemningen og får smilene til å sitte litt løsere.

Alt inkludert
Når du velger Quality som arena for dine møter, sørger vi for at du får det du trenger. Internettoppkobling og gratis projektor (dersom dere er 10 personer eller mer). Kaffe, te, isvann, frukt og noe å bite i hele dagen, softis og popkorn. Alt er der for deg og dine møtedeltakere. Det er bare å forsyne seg.

Veibeskrivelse