Scandic Lerkendal

Scandic Lerkendal, vårt nye hotell i Trondheim, blir et av Nordens største kongressanlegg. Med sine 75 meter blir hotellet også Norges høyeste bygning utenfor Oslo. Hotellet åpnet sommeren 2014, men er allerede åpent for bestilling av konferanser.

Du finner hotell Scandic Lerkendal i tilknytning til Lerkendal fotballstadion i Trondheim. Vårt hotell på Lerkendal ligger midt i et av byens voksende nærings- og utdanningsområder en kort kjøretur fra Trondheim sentrum.

Hotellet vil bli Norges største anlegg for møter og konferanser med en kapasitet på 23 000 personer (i samarbeid med Lerkendal Stadion). Vi kommer til å ha nærmere 50 møterom, blant annet en storsal som blir byens største på 1420m² som kan deles i tre like store deler. I tillegg vil samtlige VIP losjer på Lerkendal Stadion være en del av vårt møtetilbud. Scandic Lerkendal vil ha en kapasitet fra 10 til 1800 personer. Hotell Scandic Lerkendal bygges for å bli verdens mest energieffektive hotell med et energiforbruket på 50kwh/kvm/år.

Veibeskrivelse