Clarion Hotel Ernst

Det å bo på Clarion Hotel Ernst skal være en opplevelse. Ikke bare bor man i et hus der det har vært drevet hotell siden 1859, men man skal også kunne føle at det er kultur og tradisjoner i veggene. Vårt mål er å skape en opplevelse for deg som gjest om du bor her for første gang eller du er en av våre mange stamgjester som bor her gang på gang.

Vi skal gjøre vårt beste på å ivareta de tradisjoner som er bygget opp rundt Clarion Hotel Ernst gjennom snart 150 år med hotell drift, jeg vet at det er de ansatte som hverdag møter deg som gjest som utgjør forskjellen på et godt hotell opphold.

Vi har på vårt hotell et stort fokus blant våre ansatte på nettopp dette, vi jobber hver dag med å finne ut nye ting som kan gjøre ditt opphold hos oss bedre og slik at du når du skal velge hotell i Kristiansand har et hotell i tankene, nemlig Clarion Hotel Ernst.

Så på vegne av meg selv, våre ansatte i husøkonom avdelingen, våre ansatte i restaurant og bar avdelingene, våre resepsjonister, våre booking og salg medarbeidere, våre ansatte i teknisk avdeling, våre Kurs og konferanse ansatte, våre ansatte i administrasjonen, ønsker jeg deg et uforglemmelig opphold hos oss i sentrum av Kristiansand.

Veibeskrivelse