Radisson Blu Caledonien Hotel

Radisson Blu Caledonien Hotel er et av landets største hotell- og restauranthus. Våre viden kjente kurs- og konferansefasiliteter er Sørlandets største. Vi er den perfekte møte-arena for alle typer events med kapasitet til mer enn 660 deltakere i profesjonelle lokaler. Vår målsetning er å være kjent for å gi hvert arrangement en gjennomtenkt, individuell behandling, omtanke og engasjement.

Konferanseavdelingen er samlet på ett plan. Hotellet har 18 fleksible konferanse / grupperom. Store og variable, men likevel intime lokaler skaper en hyggelig atmosfære og effektiv arrangementavvikling.
Med så mange kombinasjoner av størrelser og kapasitet tilgjengelig er det lett å forstå at mange velger Radisson Blu Caledonien Hotel som arena for et hyggelig, effektivt og profesjonelt arrangement.

Med alle tekniske løsninger tilgjengelig og store vinduer i alle møterom ligger alt til rette for et godt gjennomført møte. Våre verter er tilgjengelige for tekniske, såvel som praktiske utfordringer. Med unntak av Club 21 er alle møterommene på ett plan.

Veibeskrivelse