Scandic Park Hotel Sandefjord

Scandic Park Sandefjord er et førsteklasses kurs- og konferansehotell. Hotellet, som er det største hotellet i Vestfold og blant de største i hele Østlandsområdet, har erfaring fra de fleste arrangementstyper og vet hvilke krav som stilles.

Hotellet gir deg store valgmuligheter og er fleksible i forhold til ulike behov. Hotellet kan tilby mange konferanserom i ulike størrelser med store luftige pausearealer i umiddelbar nærhet. Dyktige kursverter og vertinner passer på at ditt arrangement blir perfekt gjennomført.

Hotellet har egen Badeavdeling med saltvannsbasseng, moderne treningsstudio, basseng- og saltimer samt egen SPA-avdeling.

HJERTNES KULTURHUS
Hjertnessalen er Sandefjords største kino og konsertsal og godt tilrettelagt for større kongresser og landsmøter. I tilfeller hvor vår egen sal, Parksalen blir for liten eller det er behov for mange lokaler til parallelle møter eller utstilling leier vi inn Hjertnessalen. Salen er direkte tilknyttet hotellet med en innebygd gangbro og har alt av morderne tekniske hjelpemidler og meget gode lysforhold. Salen har plass til 800 personer.

PARKSALEN
Parksalen er hotellets største konferansesal og med plass for opptil 420 gjester i amfi og stoloppsett. Dette er en flerbruksal med direkte adkomst fra bakkeplan. I tillegg til store konferanser og møter er denne salen svært godt egnet for produktpresentasjoner, messer og bilutstillinger. Salen egner seg også godt til show og underholdning og har garderobe med adkomst rett ned på scenen. Salen har god ventilasjon og gode lys og lydforhold. Prosjektor er takmontert og teknikk kan styres fra talerstol eller fra eget teknisk rom bak i salen.

PARKETTEN 1, 2 og KUNSTFORENINGENS LOKALER
Parketten 1, Parketten 2, og kunstforeningens lokaler benyttes til daglig av Sandefjord kommune til kinodrift og kunstutstillinger. Parketten 1 og 2 er begge minikinoer med henholdsvis 155 og 55 sitteplasser, med stort lerret, lys og lydforhold tilpasset møter og konferanser. Ved behov leier vi inn disse salene som ligger vegg i vegg med konferansesenteret. Kunstforeningens lokaler kan benyttes til messer og utstillinger etter nærmere avtale.

PARKS LILLE GALLERI
I Parks Lille Galleri serverer vi primært alle kaffepauser til kurs og arrangementer som avholdes i konferansesenteret. Pausearealet er på ca 150m2 og egner seg i tillegg godt til ustillinger og messer. Når våre kursgjester ikke har behov for egne utstillinger i disse lokalene, prydes veggene av bilder fra lokale kunstnere.

MØTEROM FRAMNES, ODD og ROSSHAVET
Tre fleksible kursrom på 60 m2 hver. Alle rommene kan deles i to med lydtette vegger. Rommene har store vinduer og adkomst ut i hyggelige grøntområder. I forbindelse med store konferanser og møter er disse godt egnet som sekretæriat for arrangør eller som en del av et utstillingsområde.

MØTEROMMENE THOR DAHL og VIRIK
Møterommene er på ca 40m2 hver med plass til 15 personer. Møterom Thor Dahl har to store vindusflater ut mot parken, og er meget lyst og trivelig.

PAUSEMAT
Hyppige pauser med fristende retter gir overskudd, økt konsentrasjonsevne og innsatsvilje, som igjen gir større utbytte både for kursdeltager og arrangør. Vi kan friste med chiabattapause, grønnsakspause eller hva med en pølsepause? Mulighetene er mange og det er kun din kreativitet som setter våre grenser. Spør etter vår pausematmeny for å få noen ideer.

Veibeskrivelse