Konferanse i Troms

På Konferanse.no finner du alltid ett bra utvalg av konferansesteder i Troms. Du kan enkelt søke frem til det konferansestedet som passer dine kriterier, og deretter velge og sende en forespørsel til en eller flere steder samtidig.

Du får alltid den beste prisen på din konferanse i Troms på Konferanse.no, da vi ikke er et mellomledd mellom deg og konferansestedet, vi formidler kun forespørselen. Deretter konkurrer konferansestedene for å få akkurat deg som kunde inn på stedet.

Det skal være billig, enkelt og greit å bestille en konferanse via Konferanse.no, og det mener vi at vi har lykkes med.

Ditt søk ga 4 treff

Unn deg en arktisk opplevelse på hotell Scandic Tromsø. Hotellet er omgitt av majestetiske fjorder og fjell. 6 møterom for 3-600 personer, business-senter og trådløst Internett over hele hotellet.

Clarion Collection Hotel Aurora er et av landsdelens mest moderne og særpregede design hoteller. Hotellet har en ideell beliggenhet på bryggekanten i sentrum av Tromsø.

Enhver by har sine perler. With Hotel er en slik! Lokalisert midt i Tromsø sentrum finner du det rolige og intime hotellet. Et annerledes hotell.

Inne i den vakre Tromsdalen finner du vår flotte TUIL Arena. Her kan vi tilrettelegge for den perfekte møteplassen dersom du planlegger selskap, møter eller kurs.