Konferanselokale Oslo

Ditt ideelle konferanselokale i Oslo er kun noen klikk unna! Her på Konferanse.no, har vi et stort utvalg av konferanselokaler i Oslo - store og små, moderne og tradisjonelle, i toppetasjer og på bakkenivå, med konferansepakker og uten konferansepakker. Du vil raskt se at utvalget av Konferanselokaler i Oslo leverer både bredt og bra. 

Konferanselokalene i Oslo gjenspeiler hovedstadens inspirerende mangfold, det er noe du virkelig bør dra nytte av. Det er naturlig å starte planleggingen med å innhente informasjon om hvor mange dere blir og hvilket budsjett du har. Når det er på plass har du allerede inkludert noen alternativer og ekskludert andre. Deretter fortsetter du med å gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge lokalet må leies, om det er ønskelig med bespisning, har lokalet de tekniske fasilitetene som er nødvendig for gjennomføringen etc. 

Flere av tilbyderne av konferanselokaler i Oslo fører ulike 'tilbud' eller 'pakker', det være seg halvdags-/heldagspakker, med og uten overnatting, mulighet for aktiviteter, planleggere som ordner med alt for dere på forhånd, og alt dette til ulike priser. I noen tilfeller kan det være at du ønsker noe helt enkelt og  funksjonelt, hvor du selv kan ordne med mat eller andre ting som er av behov – hvis budsjettet er stramt er dette en ypperlig løsning. 

Vi anbefaler å sende ut forespørsel til flere av tilbyderne som du finner aktuelle - du sender ut dine ønsker og mottar et uforpliktende tilbud tilbake. På den måten kan du sammenligne de ulike aktørene, og gå for den som treffer dine behov best denne gangen. Neste gang kan det selvsagt være noe helt annet du er ute etter, eller andre kriterier du jobber ut i fra og da kan du enkelt gjøre prosessen på nytt. Hvert arrangement er unikt, så velg et konferanselokale i Oslo som komplimenterer og inspirerer for nettopp denne gjennomføringen. Hver gang.

Annonse

Stratos Konferanse & Selskapslokaler

Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Få ett lite innblikk i hvordan det ser ut hos oss, og hvilke muligheter man har med våre konferanse– og selskapslokaler.

Ditt søk ga 58 treff

Oslo Kongressenter er et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Vi kan tilby over 20 lokaler og skreddersyr alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, ulike eventer og selskaper. Velkommen til Mulighetenes arena!

Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store og små møter.

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler.

Stratos er et ettertraktet kurs- og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20-280 personer. Med panoramautsikt over hele Oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse.

Vulkan Arena er Norges råeste intimarena med kapasitet på 650 personer. Arenaen er godt egnet for alt fra konserter til møter, konferanser, workshops, seminarer, selskap, tv-innspilling og messer.

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter

Bøndenes Hus er perfekt for å avholde kurs, kickoff og seminar. Vårt rustikk og sjarmerende bygg ligger i et idyllisk landskap 30 minutter fra Oslo.

VI TILBYR NÅ DIGITALT STUDIO FOR DITT ARRANGEMENT - I vårt nye studio kan du enkelt gjennomføre ditt arrangement digitalt. Alt fra kurs på 10-100 personer med behov for gruppearbeid til store konferanser i størrelse 100-1000+ deltakere. Våre teknikere sørger for at du kan fokusere på presentasjonen, så ordner vi det praktiske

Opplev Oslos pulserende uteliv på en av byens stiligste og mest populære cocktailbarer! På livlige Solli Plass finner du F6. Lokalet er lite og intimt, og perfekt for deg som trenger et mindre selskapslokale til mindre firmafester og private feiringer.

Quality Hotel Expo er et unikt konferansehotell i Oslo-området. Hos oss har vi markedsledende teknikk og moderne lokaler. Vårt mål er å hjelpe deg å få frem dine beste ideer gjennom teamwork, læring og utvikling. Sammen med dyktige medarbeidere og partnere kan vi skreddersy ditt arrangement til å nå nye høyder og å sikre suksess!