Konferanselokale Oslo

Ditt ideelle konferanselokale i Oslo er kun noen klikk unna! Her på Konferanse.no, har vi et stort utvalg av konferanselokaler i Oslo - store og små, moderne og tradisjonelle, i toppetasjer og på bakkenivå, med konferansepakker og uten konferansepakker. Du vil raskt se at utvalget av Konferanselokaler i Oslo leverer både bredt og bra. 

Konferanselokalene i Oslo gjenspeiler hovedstadens inspirerende mangfold, det er noe du virkelig bør dra nytte av. Det er naturlig å starte planleggingen med å innhente informasjon om hvor mange dere blir og hvilket budsjett du har. Når det er på plass har du allerede inkludert noen alternativer og ekskludert andre. Deretter fortsetter du med å gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge lokalet må leies, om det er ønskelig med bespisning, har lokalet de tekniske fasilitetene som er nødvendig for gjennomføringen etc. 

Flere av tilbyderne av konferanselokaler i Oslo fører ulike 'tilbud' eller 'pakker', det være seg halvdags-/heldagspakker, med og uten overnatting, mulighet for aktiviteter, planleggere som ordner med alt for dere på forhånd, og alt dette til ulike priser. I noen tilfeller kan det være at du ønsker noe helt enkelt og  funksjonelt, hvor du selv kan ordne med mat eller andre ting som er av behov – hvis budsjettet er stramt er dette en ypperlig løsning. 

Vi anbefaler å sende ut forespørsel til flere av tilbyderne som du finner aktuelle - du sender ut dine ønsker og mottar et uforpliktende tilbud tilbake. På den måten kan du sammenligne de ulike aktørene, og gå for den som treffer dine behov best denne gangen. Neste gang kan det selvsagt være noe helt annet du er ute etter, eller andre kriterier du jobber ut i fra og da kan du enkelt gjøre prosessen på nytt. Hvert arrangement er unikt, så velg et konferanselokale i Oslo som komplimenterer og inspirerer for nettopp denne gjennomføringen. Hver gang.

Annonse

Stratos Konferanse & Selskapslokaler

Stratos, også kalt byens tak på folkemunne, ligger på toppen av folketeaterbygningen og er i dag kjent som en av Oslos store funkisperler. Få ett lite innblikk i hvordan det ser ut hos oss, og hvilke muligheter man har med våre konferanse– og selskapslokaler.

Ditt søk ga 59 treff

Fremtiden starter her. X er et unikt møtesenter, med muligheter hvor nesten bare fantasien kan sette begrensninger. Med mer enn 20 000 m² utstillingsareal under tak, har X gjentatte ganger vært arena for alt fra små businessmøter- til events, store messer, konferanser og TV-produksjoner.

Oscarsborg festnings særegne beliggenhet i Oslofjorden - bare fem minutters båttur fra Drøbak - gir deg en unik mulighet til å kombinere historiske omgivelser, utsøkte restauranter, innbydende spa og innholdsrike utendørsaktiviteter

Oslo Kongressenter er et topp moderne konferansesenter med perfekt beliggenhet midt i Oslo sentrum. Vi kan tilby over 20 lokaler og skreddersyr alt fra mindre møter til større konferanser, kongresser, ulike eventer og selskaper. Velkommen til Mulighetenes arena!

Denne flotte funkisperlen ligger sentralt til i Vika i Oslo. Med en ærverdig festsal, åpen terrasse, dagslys i alle lokaler og gode ankomstmuligheter er dette et enkelt valg for store og små møter.

Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det. Salen som er på 540 kvm har et historisk preg og egner seg til møter og arrangementer i alle kategorier. Det være seg konferanse, landsmøte, messe, julebord, sommerfest, bankett, jubileum, konsert, kick off, firmafest eller annet.

Gamle Museet er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, messe og selskap. I disse lokalene lå Astrup Fearnley Museet før det flyttet til Tjuvholmen. Preget etter museet er diskret flettet sammen med moderne elementer i et av Oslos største og stiligste utleielokaler.

Stratos er et ettertraktet kurs- og konferanselokale som kan brukes til alt innen møte, kurs og konferanse – i tillegg til at lokalene leies ut til private feiringer og firmaevents for 20-280 personer. Med panoramautsikt over hele Oslo fra hele lokalet er du garantert en fantastisk opplevelse.

Moderne konferansesenter kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon. 15 moderne og fleksible møterom som huser alt fra 1 til 230 personer.

Saga Hotel Oslo tilbyr flotte møte og selskapslokaler sentralt på Frogner. Vi har blant annet en av Oslos råeste penthouse konferanselokaler. Dette egner seg til like godt til konferanse som til fest og middag.

Vaaghals er perfekt for møte og konferanser, med 2 konferanserom og kapasitet opptil 44 deltakere i tillegg til middag opptil 220 gjester. Vi har ingen begrensninger på type konferanse eller møte. Lekent eller formelt? Vi har alt du skulle trenge for å arrangere på den måten kan du enklere holde fokus på den aller viktigste oppgaven – Det faglige innholdet.