Skjærgårdskonferanse

Meeting by the Sea - Skjærgårdskonferanse

På TanumStrand kan du ha arbeidsmøter og måltider til havutsikt, og gode samtaler ved strandkanten. Det å være omgitt av hav og skjærgård er en stor del av hele opplevelsen. Omgivelsene er genuint bohuslenske med naust, brygger og salte vinder tett innpå. Hotellrommene byr på fantastisk utsikt over skjærgården. 

I konferansepakken inngår:

  • Havnær hotellosji og stor frokostbuffet
  • For- og ettermiddagskaffe med noe godt til
  • Lunsjbuffet inkl måltidsdrikke, dessert og kaffe
  • Konferansemeny, treretters inkl kaffe
  • Konferanselokale
  • Fri parkering

Adgang til vårt badeanlegg, bastu og treningsanlegg inngår i konferanseprisen. 

Pris fra SEK 1.245/pers 
For pristilbud, send forespørsel. Les mer om våre konferansepakker på våre nettsider.

TanumStrand har en fantastisk beliggenhet rett ved strandkanten i den vakre Fjällbackaskjærgården, kun ca. 2 timer med bil fra Oslo. Vi er erfarne verter for konferanser i alle størrelser, og tilbyr et variert tilbud av aktiviteter som kan gjøre dine møtedager til årets høydepunkt. Flera av våre gruppe- og konferanserum har dør rett ut på bryggen.

Vår eventhall rommer en hel kongress, og passer også fint til messer og event. Lokker det isteden med brainstorming ved vannkanten, er vårt naust Udden et koselig møterom. Opplev det genuine Bohuslän gjennom å kombinere møtevirksomhet med skjærgårdsturer, hummerfiske eller delta på østers- eller tangskole. Gi kreativiteten en boost med trening og aktiviteter på svaberget og ute i skjærgården, for å så roe ned i vårt SPAHorisont med havet som nærmeste nabo. Med 165 hotellrom, 97 hytter og 1000 sengeplasser, er vi Bohusläns største konferansehotell.

Velkommen til oss!