Work in Motion TanumStrand

Work in Motion - Konferansepakke med fysisk aktivitet og energi i fokus!

Work in Motion er konferansepakken som strever etter å gi dere et gladere og mer energirikt møte. Vi vet at også små innsatser kan gi gode effekter og belønning i form av økt kraft, stolthet og et gladere sinn. Det er bevist at vi blir mer positive og smartere av å bevege oss.

Work in Motion konferansepakke har derfor som mål å bruke møtetiden her på TanumStrand til å både styrke hjerne og kropp, booste lagånden og gi dere masse frisk og herlig havluft!

I konferansepakken inngår:

  • Havnær hotellosji og stor frokostbuffet
  • Sunn innramming med bl.a fysiske pauseaktiviteter
  • Valgfri aktivitet ledet av vår helsestrateg og inspiratør Jonna Martinsson
  • For- og ettermiddagskaffe eller te med gode tilbehør
  • Lunsjbuffet inkl måltidsdrikke, frukt
  • Treretters helsemeny inkl kaffe
  • Konferanselokale
  • Fri parkering

Pris fra SEK 1.975/pers ved overnatting på hotell
(Pris fra SEK 1.670/pers ved overnatting i hytte)
For pristilbud, send forespørsel. Les mer om våre konferansepakker på våre nettsider.

TanumStrand har en fantastisk beliggenhet rett ved strandkanten i den vakre Fjällbackaskjærgården, kun ca. 2 timer med bil fra Oslo. Vi er erfarne verter for konferanser i alle størrelser, og tilbyr et variert tilbud av aktiviteter som kan gjøre dine møtedager til årets høydepunkt. Flera av våre gruppe- og konferanserum har dør rett ut på bryggen.

Vår eventhall rommer en hel kongress, og passer også fint til messer og event. Lokker det isteden med brainstorming ved vannkanten, er vårt naust Udden et koselig møterom. Opplev det genuine Bohuslän gjennom å kombinere møtevirksomhet med skjærgårdsturer, hummerfiske eller delta på østers- eller tangskole. Gi kreativiteten en boost med trening og aktiviteter på svaberget og ute i skjærgården, for å så roe ned i vårt SPAHorisont med havet som nærmeste nabo. Med 165 hotellrom, 97 hytter og 1000 sengeplasser, er vi Bohusläns største konferansehotell.

Velkommen til oss!