Clarion Hotel Tyholmen

Clarion Hotel Tyholmen er et hotell plassert helt på bryggekanten i Arendal sentrum med utsikt over Galtesund, Hisøy og Tromøy. Den originale hotell bygget er oppført i gammel sørlandsk trehusstil og i 2007 stod et nytt, moderne hotell tilbygg ferdig som passet inn i stilen forøvrig. Det nye hotell bygget rommer hotell rom, stor konferanse sal og pauseareal.

Hotellet tilbyr sine gjester en rekke tjenester. Blant annet trener alle som bor på vårt hotell gratis på Trimit, Aust-Agders største treningssenter. Clarion Hotel Tyholmen eneste fullservice hotell i Arendal med egen A la Carte restaurant, konferanseavdeling, room-service og barservering.

Hotellets store stolthet er konferansesalen som rommer opptil 300 mennesker og har en unik plassering i konferansesammenheng med panoramautsikt over Arendals skjærgård og utgang til bryggekanten fra tilstøtende pauseområde. Salen er topp moderne med hensyn til teknisk utstyr, ventilasjon og akustikk og høster stående ovasjoner fra våre konferansegjester.

Veibeskrivelse