OM KONFERANSE.NO

Konferanse.no er et hjelpemiddel for at du enkelt skal finne frem til ditt kurs eller konferansested. 

Søk etter de kriteriene du ønsker som f.eks. beliggenhet, kapasitet, oppsett, aktiviteter, fasiliteter osv. På denne måten finner du enkelt frem til de konferansesteder som kan ta ditt arrangement.
Du kan så velge blant de du ønsker å sende en forespørsel til, en eller flere steder samtidig, og motta ulike tilbud. Enklere kan det ikke bli!

 

Internett er det mediet som oftest blir tatt i bruk for å finne passende konferansesteder. Derfor, er det naturligvis viktig å bli funnet. 

Konferanse.no kommer til å være en landsdekkende søkeportal målrettet mot alle som planlegger konferanser, møter, arrangement, eventer, kick-off, firmafester, bedriftsarrangement og mye mer.

Brukerne vil enkelt og raskt få opp konferansesteder og relevant informasjon om beliggenhet, fasiliteter, lokalets størrelse, bilder og kart. Kunden kan søke hvor mange personer de trenger et lokale til, hvor de ønsker lokale og ulike fasiliteter som trengs. Søkeresultatet viser de stedene som passer til deres kriterier. Kunden kan så velge å sende sin forespørsel til en eller flere konferansesteder og motta tilbud.

Konferanse.no har over 5.000 møteplanleggere som er registrert på vårt nyhetsbrev. 

Konferanse.no sine brukere er store og mellomstore bedrifter som f. eks Equinor, Norsk Hydro, Telenor, Storebrand, DnB Nor, Posten og forsvaret for å nevne noen av de største. Men vi får også forespørsler fra fagforbund, direktorater, departementer, kommuner, eventbyråer, reisebyråer m.m.

Basert på responsen vi har fått fra markedet, kan vi nesten garantere at du vil oppleve flere henvendelser fra genuint interesserte gjester når du vil bli presentert med en bedriftsprofil. 

En profil på Konferanse.no bidrar til målrettet markedsføring mot en 100% relevant kundegruppe. 

Alle forespørsler går direkte til konferansestedet som har all kontakt med kunden. Man betaler bare en fast avgift for oppføringen per år, og ingen provisjon eller andre avgifter kommer i tillegg. Alle deltagende konferansesteder får gratis legge opp opptil 3 tilbud hver på siden. Tilbudene ligger på forsiden hvor de rullerer, inne på tilbud søket og på oppføringen.