Scandic Hamar

Scandic Hamar ligger i rolige omgivelser sentralt i Hamar - kort vei fra E6 og gangavstand til Hamar sentrum. Her finner man hyggelige shoppinggater, ulike museer og severdigheter, strandpromenade og aktivitetsområde ved Mjøsa. Buss- og jernbanestasjon kun 600m fra hotellet. Timesavganger med regiontog til Oslo Lufthavn Gardermoen/Oslo. Hotellet tilbyr 500 gratis parkeringsplasser for boende gjester.

Etter en omfattende utbygging og oppussing i 2006 fremstår hotellet som nytt og spennende. Hotellets moderne konferanseavdeling ligger samlet på et plan og er skreddersydd for små og store arrangementer. Scandic legger stor vekt på "Tilgjengelighet for alle" og vi er stolte av å motta Blindeforbundets Tilgjengelighetspris i 2006.

Møtepakker gjør det enkelt.
Du får en pris per person. Alt er inkludert, fra morgen til kveld. Det er lett å budsjettere møtekostnadene. Enkelt å bestille, du trenger bare å telle deltakerne. Gjelder møter fra 10 personer. Vi tipser gjerne om lokale møteaktiviteter.

Dagpakken finnes på alle Scandic, og i den inngår:
. Møtelokale med standard teknisk utstyr
. LCD-projektor
. Gratis internettilgang i møterom og fellesområder
. Kaffe, te, isvann og tørket frukt gjennom hele dagen
. Wake up shot om morgenen
. Pausebuffet på formiddagen
. Verdens Beste Lunsjbuffet med Soup & Deli forrettsbuffet, inkludert drikke og kaffe/te
. Taste break - spennende pausebuffet med sesongens fristelser om ettermiddagen

Helpensjon
Her inngår alt i dagpakken pluss to-retters middag, overnatting i enkelt eller dobbeltrom samt frokostbuffet med økologiske produkter og rykende ferskt brød fra United Bakeries.

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å gjennomføre arrangementet ditt!

Scandic er Norges og Nordens ledende hotellkjede innen miljø og Scandic Hamar er selvfølgelig Svanemerket og tilbyr deilig mat med et stort utvalg av sunne og økologiske produkter.

Veibeskrivelse