Festningen Hotel og Resort på Kongsvinger

Festningen har vært et sted for store beslutninger gjennom 330 år. Nå er det klart for nye store beslutninger.

Ved å gjennomføre en konferanse på Festningen Hotel og Resort på er du garantert en unik ramme som vil være en del av deg når du drar. Vi har alle fasiliteter du trenger, og kan tilpasse det aller meste etter ønske. Kapasitet konferanse: 2-140. Kapasiteten kan utvides ved å supplere med en av våre andre hoteller i tillegg.

Kun én time fra Oslo
Byen Kongsvinger ligger i Sør-Hedmark i de dype skoger rett ved grensen mot Sverige. Selv om byen er omgitt av høye trær, ligger festningen på en luftig topp med Glomma som en naturlig vollgrav på tre kanter. I nærområdet ligger mange naturopplevelser, historiske steder (helt fra bronsealderen) og aktiviteter og venter. Du kommer hit enkelt ved å ta toget eller bussen. Begge deler har timesavganger fra Oslo.

Bo som en konge og dronning
Vårt hotellbygg er en av de største bygningene på festningen. Nå totalrenovert og ny, etter en omfattende restaurering hvor vi har benyttet gamle teknikker. Målet har vært at man fortsatt skal se hvordan bygningen ble konstruert om hundre år, samtidig som våre gjester nyter alle moderne komforter. Resultatet er en vakker bygning som er unik i, ikke bare norsk, men europeisk målestokk.

OM FESTNINGSHOTELLENE

Festningshotellene består av tre unike destinasjoner. Våre festningshoteller tilbyr noe unikt, uansett anledning og har hatt stor betydning for Norges historie. På Oscarsborg Festning finner du vårt største hotell; Oscarsborg Hotel & Resort. Kun 50 minutter fra Oslo, på Kongsvinger Festning, finner du vårt nyeste tilskudd; Festningen Hotel & Resort. Sist men ikke minst; Reenskaug Hotel, beliggende i den pittoreske festningsbyen Drøbak.
I vakre omgivelser med en historisk ramme, skaper vi en opplevelse du og dine sent vil glemme.

Veibeskrivelse