Radisson Blu Royal Hotel Bergen

RADISSON BLU ROYAL HOTELL, BERGEN

Vi tilbyr en sentral beliggenhet midt i hjertet av Bergens sjarmerende bysentrum. Like ved ligger den historiske Bryggen, med sine mange restauranter, museer og det trivelige fiskemarkedet. Bryggen representerer regionens fortid som et viktig møtepunkt i det hanseatiske handelsriket og har beholdt et tradisjonelt utseende med fargerike trehus og enkel arkitektur som passer perfekt inn i omgivelsene. 

MODERNE ROM OG PRAKTISKE FASILITETER

Velg blant 342 flotte rom og suiter, innredet med stilig, moderne interiør. Praktiske fasiliteter som gratis internett, tilgang til treningsstudio, tyrkisk spa og vår undergrunns parkering er med på å gjøre ditt opphold så behagelig som mulig. Dersom du elsker mat kan du ta turen innom 26 North Restaurant & Social Club, hvor vi serverer nordisk tapas laget av de beste råvarene fra norske fjorder, gårder og skoger.

FLEKSIBLE KONFERANSEROM

Hotellet vårt egner seg utmerket for møter, konferanser og arrangementer av alle slag, med fleksible møterom som strekker seg over 2000 kvadratmeter.
Uansett hva du planlegger å gjøre i Bergen, gir Radisson Blu Royal Hotel deg et komfortabelt, praktisk og hyggelig opphold i Vestlandshovedstaden.

Veibeskrivelse