Scandic Seilet

Scandic Seilet har fantastisk utsikt over fjellene og ligger ved siden av Aker stadion, bare en kort spasertur fra Molde sentrum.

Scandic Seilet er nordvest-Norges mest komplette og fleksible hotell for arrangementer og konferanser, og det perfekte valget for små møter og selv konserter for opptil 800 deltakere.

Molde er mest kjent for panoramautsikten over hundrevis av delvis snødekkede fjell, der flere topper er på over 1000 meter. Hotellet vårt er et arkitektonisk mesterverk, bygget delvis ut i Romsdalsfjorden med vakker utsikt over Romsdalsaplene. Hotellet er designet for å se ut som et stort seil og rommene har den beste utsikten Molde kan tilby. Noen rom har balkong ut mot fjorden.

Vår restaurant Seilet i 2. etasje, med fantastisk utsikt over Romsdalsfjorden, serverer en rikholdig frokost, i tillegg til lunsj og middag. Du kan nyte den fantastiske utsikten med noe godt å drikke i vår Masta Skybar og terrasse i 15. etasje, og i 1. etasje har vi også en lobbybar nær vannkanten. Vi kan organisere alt fra møter til konserter i våre velutstyrte konferansefasiliteter. Hold deg i form under oppholdet, og besøk treningsrommet og badstuen vår. Moldebadet ligger i direkte tilknytning til hotellet. Ønsker du å ta deg en svømmetur eller en spabehandling kan du tusle over i tøflene. Kontakt resepsjonen for mer informasjon om fasiliteter i nærheten av hotellet. Gratis WiFi er tilgjengelig i alle hotellrom og fellesområder.

Veibeskrivelse