Oscarsborg Hotel og Resort

Oscarsborg Festning er en flott ramme rundt en konferanse. Bare en drøy halvtime fra Oslo ligger muligheten for ett skreddersydd opplegg. Da vi ligger på en øy må gruppen holde seg samlet noe som styrker samholdet.
På denne bilfrie øya har bedriften en enestående mulighet til teamutvikling. I tillegg til det faglige, anbefaler vi også felles aktiviteter, som for eksempel Amazing Race Oscarsborg eller Fakkelmysteriet.

Vi serverer en 3- retters middag inkl. i kurspakken. Kjøkkensjefen setter opp en spennende meny ut i fra hva sesongen har å tilby. Middagen serveres i restaurant Forpleiningen, men kan oppgraderes til Hovedfortet hvis ønskelig. 

Om Festningshotellene

Festningshotellene består av tre unike destinasjoner. Våre festningshoteller tilbyr noe unikt, uansett anledning og har hatt stor betydning for Norges historie. På Oscarsborg Festning finner du vårt største hotell; Oscarsborg Hotel & Resort. Kun 50 minutter fra Oslo, på Kongsvinger Festning, finner du vårt nyeste tilskudd; Festningen Hotel & Resort. Sist men ikke minst; Reenskaug Hotel, beliggende i den pittoreske festningsbyen Drøbak.
I vakre omgivelser med en historisk ramme, skaper vi en opplevelse du og dine sent vil glemme.

 

Aktuelle tilbud

Vårtilbud - Festningshotellene

Vi ønsker at flere skal få oppleve Festningenes fantastiske stemning på sine møter & konferanser. I perioden 1. februar 2019 til 30. april 2019 gir vi tilbudspris på konferansepakker med møterom(kaffe/frukt og pausemat), lunsj, 3-retters kjøkkensjefens valg, overnatting og frokost.
Les mer

Winter is coming

Vintertilbud 2020 Tilbud på konferanse, møte, julebord og firmafest. Helpensjon i enkeltrom fra Kr 1295,- per person
Les mer
Veibeskrivelse