Quality Hotel Expo Fornebu

Med den vakre Oslofjorden som bakgrunn, 12 fleksible møterom, kun få minutter fra Oslo sentrum og 40 minutter fra Gardermoen flyplass - er Quality Hotel™ Expo på Fornebu det perfekte sted for inspirerende møter og konferanser!

Quality Hotel™ Expo er et unikt konferansehotell i Oslo-området. Hos oss har vi markedsledende teknikk og moderne lokaler. Vårt mål er å hjelpe deg å få frem dine beste ideer gjennom teamwork, læring og utvikling. Sammen med dyktige medarbeidere og partnere kan vi skreddersy ditt arrangement til å nå nye høyder og å sikre suksess!

Kreativitet krever drivstoff, og vi har godt med alternativer for å holde deg i gang. Ha en idedugnad i vårt pulserende Bar X eller ta det litt rolig over en fairtrade-kaffe, softis og popcorn i vår Quality Break. Når du trenger litt mer påfyll kan du slå av datamaskinen og gå til Brasserie X som ligger ved resepsjonen. Vårt fantastiske kjøkkenteam kan lage og servere hva som helst uavhengig om det er en liten middag eller en stor bankett.

Om sommeren er det herlig å slappe av i en av våre lounger utendørs, eller arrangere en sommerfest med utsikt over Oslofjorden.

Veibeskrivelse