Quality Hotel Expo Fornebu

Quality Hotel Expo er et innovativt konferansehotell rett i utkanten av Oslo. Vi ønsker å skape et miljø for nytenkning og kreativitet, hvor vi mener at naturen er en viktig inspirator.

Litt annerledes konferanse
Quality Hotel Expo er bygget på konseptet «midt i naturen». Naturlige materialer som tre og stein skaper kontraster mellom røft og raffinert. Grønne områder, menneskevennlig belysning og høyeffektiv ventilasjon skaper harmoni mellom natur og teknologi, mellom kunnskap og kreativitet. Idé-ekspertene Stig & Stein har bidratt til utformingen av konferanseområdet og har i tillegg utviklet et spesielt tjenestetilbud for idegenerering.

Beliggenhet
Quality Hotel Expo er ikke bare et konferansehotell. Som Oslos eneste «beach hotel» egner Quality Hotel Expo seg like godt for kurs og konferanse som ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn. I tillegg har vi treningsrom, og ruter til en fantastisk løpetur langs fjorden. Vår unike beliggenhet umiddelbart ved Telenor Arena kan Quality Hotel Expo kombineres med det meste.

Mat og drikke
Hos Brasserie X møtes asiatisk og fransk kokkekunst, og her kan du fråtse i sesongbaserte råvarer. Vår à la carte-meny kombinerer enkle og raffinerte delikatesser, med fokus på sjømat og grillet kjøtt. For velsmakende drinker og et godt utvalg av øl og vin, kan man besøke Bar X

Waynes Coffee
Vi vet hva kaffe betyr for morgenstunden, og derfor har vi tatt med oss Nordens kaffemekka inn i hotellets foaje Waynes Coffee.

Veibeskrivelse