Quality Airport Hotel Gardermoen

Quality Airport Hotel Gardermoen er et av Norges ledende kurs- og konferansehotell beliggende rett ved Oslo Airport. Beliggenheten er ideel for konferanser med bare 45 km til Oslo sentrum og 5 minutter med shuttlebuss til Oslo Lufthavn Gardermoen.

Hotellets konferanseavdeling har kapasitet for inntil 400 personer i ett lokale, og med samlet kapasitet for intill 1000 personer. Hotellet har et bredt utvalg av møterom, styrerom og fellesarealer, som kan tilpasses akkurat deres behov. Alt på et plan.

Ingen oppgaver er for store eller små og vi er behjelpelig med å skreddersy deres arrangement. Med kursverter tilgjengelig hele dagen som har en innstilling om at "alt løser seg" venter vi bare på en utfordring fra dere.

Vi vet at konferanse kan være krevende og har naturligvis tatt hensyn til dette. Med Quality breaks har du alltid tilgang til ulike forfriskninger og noe å bite i. Kaffe, te, isvann, sjokoladedrikk frukt og kaker kan du forsyne deg hele dagen. I tillegg har Quality, som eneste hotell, egen soft-is og popkorn maskin for alle konferansegjester. Et tilbud som er gratis og som myker opp stemningen og får smilene til å sitte litt løsere. Velbekomme!!

Hidden Gem
Hotellet har en unik beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Her finner du flotte turløyper, badplass på sommeren, skøytebane på vinteren. I tillegg har hotellet store grønnarealer uten naboer eller innsyn. Ofte brukt, sommer som vinter, til grillfester, teambuilding, utstillinger og pausearealer. Med egen godkjent rapperleringsvegg er det også duket for spennende uteaktiviteter.

We Care
Vi er oppatt av sunnhet og trivsel for våre gjester og informerer om vår økologiske frokost, og hva med en gratis Fairtrade kaffe?
I tillegg kan du ta deg en treningsøkt enten i vårt treningsrom eller en tur ut i frisk luft. Sykkel er tilgjengelig for deg utenfor hovedinngangen, eller du kan ta deg en runde i en av turløypene bak hotellet. Valget er ditt!

Resturant
Quality Airport Hotel Gardermoen har en samlet restaurantkapasitet på 365 gjester pr. bordsetting. I tillegg til buffèt-restaurant og bankettsal finner du en egen à la carte restaurant med internasjonal meny.

Pianobar
I hotellets bar er det levende musikk på piano hver kveld hele uken. Her finner du god og lun stemning etter en travel dag med konferanser. Baren har en kapasitet på over 200 gjester.

Hotellrom
Hotellet har totalt 326 rom, og vi står klare til å ta imot inntil 600 gjester med behov for en god natts søvn. Av disse er 39 allergirom og 4 suiter.
I 2010 foretok vi en renovering av våre eldste hotellrom og bad. Gleden du får av å åpne døren til et lyst og hyggelig rom og legge deg i en god seng, er tross alt en viktig del av hotellopplevelsen

Veibeskrivelse