Lysebu

Lysebu ligger ikke mer enn en tjue minutters kjøretur opp fra Oslo sentrum, men allikevel nok til å gi følelsen av å komme langt vekk fra den hektiske byen. Hotellet ble opprinnelig bygget i 1918 i tradisjonell norsk byggestil. Innredning og miljø er i samsvar med bygningenes opprinnelige egenart, slik har Lysebu beholdt sitt preg av å være en storgård. Eiendommens størrelse og beliggenhet understreker også dette, og gir en enestående mulighet for natur- og friluftsopplevelser. Den gode atmosfæren, de velegnede lokalene, den nydelige maten og vinen, samt den kompetente staben, gjør Lysebu til et ideelt sted for møter og konferanser. 

KONFERANSEROMMENE

Lysebu skreddersyr konferansen etter deres behov, og våre konferanseverter sørger for at alle detaljer blir ivaretatt under hele oppholdet. Hotellet har 20 konferanse- og grupperom til alt fra 4 til 110 personer. 

MATEN

Lysebu legger sin sjel i å lage uforglemmelig måltid. Den lekre lunsjen kiler smaksløkene. Her finner du dine favoritter, men også alltid noen overraskelser. Våre kokker velger nordiske råvarer med lokal forankring. Et måltid som blir husket og snakket om i lange tider.

Middagen er kjøkkensjefens 4-retters meny basert på de beste råvarene sesongen har å tilby. Menyen kan enkelt oppgraderes og passer perfekt med vin fra Lysebus vinkjeller i verdensklasse. 

AKTIVITETER

Lysebu setter sin ære i å kunne tilby sine gjester det aller beste. Hotellet tilbyr en rekke teambuilding aktiviteter både på huset og lokalt i nærområdet, som kan gi et etterlengtet avbrekk mellom for eksempel seminar og middag. I den utsøkte vinkjelleren, kan dere holde en vinsmaking eller en aperitiff før middag. I matstudioet kan Lysebu tilby ulike matopplevelser, blant annet ølsmaking og kokkeskole hvor deltakerne lager sin egen 4- retters gourmet middag. I samarbeid med profesjonelle aktivitets- og teambuildingsarrangører kan Lysebu også tilby spennende opplevelser i skog og mark. 

OVERNATTING

Lysebu har alt fra enkeltrom til suiter – totalt 85 rom.

LYSEBU ANBEFALER

Helpensjon

  • Overnatting inkl. frokost
  • Møterom med standard teknisk utstyr
  • Servering av kaffe/te
  • Frukt i møterommet
  • Lunsj
  • 4-retters middag basert på sesongens beste råvarer
  • Pris kr 3200,- pr person

Dagpakke

  • Møterom med standard teknisk utstyr
  • Servering av kaffe/te
  • Frukt i møterommet
  • Lunsj
  • 1000,-  pr. person for ikke-boende gjester. 920,- pr. person for boende gjester.
Veibeskrivelse